Superba petrecere a junilor, întinată de comercianți inconștienți

Superba petrecere a junilor, întinată de comercianți inconștienți

Cel mai așteptat eveniment al anului, coborârea călare a junilor în Cetatea Brașovului, a fost superb, ca de fiecare dată. Din păcate, petrecerea tradiţională de la Pietrele lui Solomon, a lăsat foarte mult de dorit, după cum ne-au semnalat mai mulţi cititori, în ceea ce priveşte partea de comerţ.

În acest context, newsbv.ro l-a contactat pe comisarul şef regional al Protecţiei Consumatorului, Sorin Susanu, care ne-a confirmat faptul că instituţia pe care o reprezintă a trimis preventiv echipe în zona unde are loc serbarea câmpenească, având în vedere că este o concentrare foarte mare a populaţiei.

Din păcate, domnia sa a confirmat ceea ce ne-au semnalat cititorii noştri: „Au fost găsite produse expirate, mâncare depozitata neconform inclusiv la 38 grade, lipsa actelor de provenienţă pentru produsele comercializate, cântare neconforme, floricele preparate în altă parte (nu se cunoaște unde) si aduse în saci de gunoi… Mai mult, se pare ca nu există autorizație emisă de Primărie, dar această chestiune o vom clarifica ulterior”, a preciyat pentru newsbv.ro Sorin Susanu.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.