Modificări în orarele şi traseele autobuzelor duminică, în timpul Paradei Junilor

Modificări în orarele şi traseele autobuzelor duminică, în timpul Paradei Junilor

RATBV a anunţat că duminică, 15 aprilie, se vor produce unele modificări în orarele şi traseele de circulaţie ale mai multor linii, schimbările fiind determinate de desfăşurarea Paradei Junilor.

Astfel, pe tot parcursul zilei, autobuzele de pe linia 50, pe sensul de deplasare spre Pietrele lui Solomon, vor întoarce în capătul de linie Pe Tocile.

Între orele 9.30 şi 10.30, autobuzele de pe liniile 50, 51 şi 52, pe sensul de deplasare spre Tocile, vor întoarce la Poarta Şchei.

Începând cu ora 10.30, circulaţia autobuzelor pe linia 50 este suspendată până la reluarea circulaţiei rutiere în zona Pe Tocile.

Între orele 10.30 şi, aproximativ, 13.00, circulaţia autobuzelor de pe liniile 1, 2, 4, 6, 16, 17, 31, 34, 36, 41, 51 şi 52 se va face, pe sensul de deplasare spre Livada Poştei, cu întoarcere pe strada Vlad Ţepeş. RATBV SA va înfiinţa o staţie temporară pentru aceste linii în capătul străzii Vlad Ţepeş, care să înlocuiască staţia Teatrul Dramatic.

Între orele 10.30 şi 13.00, autobuzele de pe linia 5, pe sensul de deplasare Stadion Municipal – Roman, vor circula pe ruta Stadion Municipal – Stadion Tineretului – Bulevardul Griviţei – Strada 13 Decembrie – Strada Castanilor, iar apoi pe traseul obişnuit.

Alte modificări ale traseelor pot interveni pentru scurt timp în urma măsurilor operative luate de Poliţia Rutieră. Conducerea RATBV SA a anunţat că va toate măsurile ca, după ora 13.00, să se revină în cel mai scurt timp posibil la circulaţia după orarele şi traseele obişnuite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.