Grup infracțional specializat în falsificarea de documente, destructurat

Grup infracțional specializat în falsificarea de documente, destructurat

Opt persoane, bănuite că fabricau şi vindeau mai multe documente false, au fost conduse la DIICOT Braşov la audieri, miercuri, în urma unor percheziții la domiciliile unor persoane din județele Brașov, Dolj și Alba.

62 de poliţişti din Braşov, alături de colegi din alte judeţe, au efectuat 27 de percheziţii, miercuri, la domiciliile unor persoane din județele Brașov, Dolj și Alba, într-un dosar penal privind producerea şi distribuirea de permise de conducere şi alte documente false, ce păreau a fi emise de autorităţile bulgare.

„Activitățile infracționale s-ar fi desfășurat în perioada 2017 – prezent și ar fi constat în producerea și distribuirea de permise de conducere, precum și alte documente, false. Emiterea acestor acte ar fi fost atribuită autoritățile bulgare. Polițiștii au pus în executare 51 de mandate de aducere, au identificat 8 suspecți ce au fost conduși la D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, în vederea audierii precum și 29 martori ce au fost conduși la sediul I.P.J. Brașov, pentru audiere. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs faptele.”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, agent şef Gabriela Dinu.

La acțiuni au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Brașov, Grupărilor de Jandarmi Mobile Brașov și Dolj, precum și polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Dolj, Alba și Timiș.

Foto: arhiva

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via