Un șofer a intrat cu mașina într-un pasaj pietonal din Centrul Civic, apoi a dispărut (Foto)

Un șofer a intrat cu mașina într-un pasaj pietonal din Centrul Civic, apoi a dispărut (Foto)

Un incident mai puțin obișnuit s-a produs luni, în jurul orei 17.00, la pasajul pietonal „Electroprecizia” din Centrul Civic.

Un șofer a intrat cu autoturismul pe care îl conducea în pasaj, venind dinspre bulevardul Mihail Kogălniceanu și s-a  oprit în dreptul scărilor.

Potrivit martorilor, un autoturism marca Seat cu număr de București, venea dinspre Bd. Mihail Kogălniceanu şi a intrat cu o viteză destul de mare pe Bd. 15 Noiembrie.

Șoferul a pierdut controlul volanului, nu a mai reușit să ia complet curba și s-a lovit de o bordură de pe scuar și astfel a intrat într-una dintre gurile de intrare în pasajul pietonal, la mică distanță de scări.

Martorii spun că șoferul a ieșit din mașină și a plecat vorbind la telefon. În urma incidentului nu au existat victime. La fața locului au ajuns de urgență un echipaj SMURD, unul de Pompieri și unul de poliție.

 „Din primele verificări, un conducător auto ar fi pierdut controlul direcției și a intrat în ușile pasajului. Nu sunt victime, iar conducătorul auto nu a fost găsit lângă autoturism. Din verificări a rezultat că autoturismul ar aparține unei societăți de leasing. S-a dispus ridicarea autovehicului, care a fost transportat la sediul IPJ BV în vederea continuării cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, Gabriela Dinu.

La ora 18.45, mașina a fost scoasă din pasaj, iar locul a fost curățat de combustibil și de ulei.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via