UPDATE. Suspectul, acuzat că a răpit și a violat o adolescentă din Codlea a fost arestat preventiv

UPDATE. Suspectul, acuzat că a răpit și a violat o adolescentă din Codlea a fost arestat preventiv

Principalul suspect în cazul adolescentei de 17 ani, luată cu forța de pe stradă și violată într-o casă în construcţie din Codlea, a fost arestat preventiv.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani a fost reținut la scurt timp după comiterea faptei și propus pentru arestare.

Instanţa a admis, miercuri, arestarea preventivă a inculpatului și a emis mandat pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Adolescentă din Codlea, rapită de pe stradă și violată

Un bărbat de 34 de ani din Codlea, cu antecedente penale, a fost reținut de polțiști, fiind acuzat că a acostat pe stradă o tânără de 17 ani pe care a ameninţat-o şi dus-o într-o casă în construcţie unde a violat-o.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Braşov au anunţat, luni, că Poliţia Municipiului Codlea a fost sesizată de către o persoană de sex feminin, în vârstă de 17 ani, cu privire la faptul că, duminică seară, în jurul orei 21.00, a fost acostată de o persoana necunoscută care, prin ameninţare, a condus-o într-o casa aflată în construcţie unde a violat-o.

„În jurul orelor 22.55 Poliția Municipiului Codlea a fost sesizată de către o persoană de sex feminin în vârstă de 17 ani cu privire la faptul că, în jurul orelor 21.00, a fost acostată de o persoană necunoscută care, prin amenințare, a condus-o într-o casă aflată în construcție unde a întreținut raporturi sexuale cu ea împotriva voinței sale. În urma verificărilor efectuate cu celeritate de echipa operativă a fost identificat autorul, în vârstă de 34 ani din municipiul Codlea, cu antecedente penale pentru comiterea unei fapte de tâlhărie”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef Gabriela Dinu, citat de mytex.ro.

Bărbatul a fost reținut pentru comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal și va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.