Medalie de Bronz la Campionatele Naţionale de Copii, pentru noua achiziţie CSU Braşov

Medalie de Bronz la Campionatele Naţionale de Copii, pentru noua achiziţie CSU Braşov
Weekendul trecut s-au desfasurat la București Campionatele Naționale ale României de Atletism- indoor, rezervate categoriei copii.
La aceasta competitie, din partea Clubului Sportiv Universitar Brasov a participat Alisia Sălceanu, proaspăt transferată de la LPS Brașov, unde a reușit să obțina prima sa medalie națională in proba de 1500 m, realizând tot odată și un record personal 5:03:36.
Tot la aceasta competitie a participat si fratele Alisiei, Andrei Sălceanu, la proba de 600 m, unde a reusit sa ocupe locul 14.
„A fost o competitie frumoasa, cu un numar foarte mare de participanti din toata țara. Ma bucur foarte tare că am reușit să ne întoarcem de la aceste campionate cu o medalie, avand în vedere că starea de sănătate a copiilor scazuse in luna februarie deoarece au contactat o viroză, necesitând trei săptamani de pauză. Sunt doi copilași talentati, care promit foarte mult pe viitor. Cu muncă și seriozitate o sa progreseze tot mai mult, iar rezultatele vor fi pe măsură. Ii felicit pe amândoi, in special pe Alisia că a reușit să se autodepășească la această competitie”, ne-a declarat Gabriel Boga, antrenorul celor doi sportivi.
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.