Meciuri cu miză mare între poloiştii de la Corona Sportul Studenţesc şi Dinamo

Meciuri cu miză mare între poloiştii de la Corona Sportul Studenţesc şi Dinamo

Echipa de polo seniori Corona Sportul Studențesc va disputa la finalul acestei săptămâni două jocuri foarte importante în cadrul Superligii Naționale. Elevii lui Aurelian Georgescu vor întâlni în dublă manșă pe Dinamo București, în cadrul etapei a 14-a, confruntare care va decide care dintre cele două formații va termina sezonul regulat pe locul 3.

Înaintea ultimei runde dinaintea play-off-ului, Corona Sportul Studențesc ocupă locul 3 în clasamentul Superligii Naționale, cu 57 de puncte, în timp ce adversara directă se află pe locul 4, cu 54 de puncte.

„Avem în față două meciuri extrem de importante în economia n campionat. Nouă ne-ar fi suficientă o victorie pentru a încheia sezonul regulat pe podium, dar ne dorim două victorii în acest weekend, pentru moralul nostru și pentru felul în care acestea ne-ar face să abordăm meciurile din play-off. Avem tot lotul valid, suntem feriți de accidentări, cel puțin deocamdată și sperăm ca datele problemei să fie aceleași și la ora primei partide. Nu în ultimul rând, sper să vină cât mai multă lume la bazin, așteptăm fanii sportului brașovean să ne susțină în acest moment foarte important pentru noi”, a declarant antrenorul Aurelian Georgescu.

În tur, disputa de la București s-a terminat la egalitate, Dinamo impunându-se cu 7-6, în timp ce Corona a câștigat cu 9-7. Cele două partide din ultima etapă a sezonului regulat vor avea loc la Bazinul Olimpic Brașov, vineri și sâmbătă, de la ora 17.30.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.