Iepurașul cheamă copiii la distracţie la Superland

Iepurașul de Paște te așteaptă cu o mulţime de atracții la Superland,  cel mai mare loc de joacă pentru copii din sud-estul Europei. Intrarea este liberă, iar părinţii vor plăti doar ce îşi doresc copiii să facă.

Una din atracţiile parcului este cinematograful 8D, unic în Europa. Acesta are o vedere panoramică de 360 de grade, atracţie care, de asemenea, este unică în Europa la ora actuală. Acţiunea se va petrece în faţă, în spatele sau în lateralul spectatorului, astfel încât vizionarea unui film devine o experienţă de neuitat.

O altă atracţie este Luna Park, o zonă de aproape 400 de metri pătraţi care include un carusel, un pendul şi maşini zburătoare. Nu lipsesc nici jocurile electronice, iar părinţii se vor putea juca alături de cei mici într-un spaţiu amenajat special. Nu este lipsit de importanţă faptul că majoritatea jocurilor sunt concepute astfel încât să dezvolte capacitatea de coordonare a copiilor.

Copiii cu vârsta mai mare de 4 ani se pot distra explorând Insula Piraților, spațiu de joacă de 1.400 de metri pătrați, structurat pe patru etaje. Acesta include tobogane, trambuline, piscine cu bile, triciclete, perete de cățărat, tunuri cu bile din burete și nenumărate trasee de explorat.

În Creative Room copiii își pot pune la încercare creativitatea cu ajutorul ecranelor touch-screen și a pieselor Blue Box.

Chiar dacă a venit cpăldura, la Superland se schiază! Pârtia artificială de schi este potrivita atât începătorilor, cât și schiorilor profesioniști. Gradul de dificultate este determinat de înclinația suprafeței de alunecare, variabilă între 9 și 23 de grade.

Arhitecţii au ţinut cont de faptul că întregul complex este destinat celor mici. Astfel, treptele de la intrarea principală au fost proiectate de dimensiuni mai mici, uşor practicabile copiilor. De asemenea, pentru persoanele cu dizabilităţi – copii, părinţi sau bunici – a fost amenajată o rampa de acces, cu un grad mic de înclinare, construită conform normelor şi standardelor.

Complexul din Braşov se întinde pe 17.000 de metri pătraţi, iar investiţia se ridică la 10 milioane de euro.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.