S-a deschis Târgul de miei în Făgăraș. Cu cât se vinde un kg de carne

S-a deschis Târgul de miei în Făgăraș. Cu cât se vinde un kg de carne

În Piața Agroalimentară din Făgăraș au apărut, miercuri, primele carcase de miel. Însă, în prima zi a târgului special amenajat, au fost puțini comercianți.

Din cauza vremii și din cauză că Sărbătorile Pascale sunt mult mai devreme, în acest an mieii sunt foarte mici, astfel că doar patru crescători de oi s-au prezentat în locul special amenajat de reprezentanții pieței cu carne de miel.

Cine nu concepe Sfintele Sărbători Pascale fără carnea de miel, trebuie să știe că un kg de miel se vinde la prețul de 28 de lei.

Deși cetățenii se așteaptă la o scădere a prețurilor în zilele următoare, comercianții sunt rezervați și susțin că va fi greu să mai lase la preț având în vedere că sunt mai puțini miei anul acesta.

Cât despre mieii vii, aceștia pot fi achiziționați, anul acesta din Târgul de animale, de pe strada Hurezului, începând de joi.

„Cei care doresc să cumpere un miel viu este amenajat un loc special în acest sens la Târgul de animale de pe strada Hurezului“, a spus Tiberiu Drăgoi, directorul Pieței Agroalimentare, citat de Salut Făgăraș.

Normele sanitar-veterinare nu au mai permis comercializarea animalelor vii pe strada Libertății, așa cum se obișnuia.

Foto: Salut Fagaras

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.