„Vrem să ieşim de pe teren învingători, dar Romanul ne-a pus probleme şi în tur”

„Vrem să ieşim de pe teren învingători, dar Romanul ne-a pus probleme şi în tur”

Echipa de handbal Corona Braşov va juca miercuri, de la ora 18.00, pe teren propriu împotriva echipei CSM Roman. Chiar dacă nu mai au o miză importantă de apărat, în actuala ediţie de campionat, handbalistele Coronei vor să lase o impresie bună suporterilor şi să iasă de pe teren învingătoare.

„Din păcate, nu mai avem o miză pentru că am ratat calificarea în cupele europene, dar vrem ca în etapele care au rămas să arătăm că în ciuda acestor lucruri, echipa aceasta are valoare şi poate arăta altceva în teren. Nu va fi un meci uşor, ba dimpotrrivă, ne aşteptăm la o partidă dificilă, mai ales că Romanul ne-a pus probleme în turul campionatului. Este clar că la fel ca şi noi, şi ele îşi doresc să termine sezonul pe un loc bun şi având în vedere că sunt în spatele nostru în clasament, se anunţă un meci interesant”, a declarat antrenorul Coronei, Dragoş Dobrescu.

Antrenorul Coronei a mai adăugat că ştie la ce să se aştepte din partea adversarului.

„Aşa cum am mai spus, a fost o pauză destul de lungă, în care am avut multe fete la lot şi altele cu probleme medicale, dar de câteva zile avem echipa oarecum completă la antrenamente aşa că ne pregătim mult mai bine. Am urmărit adversarul, ştim la ce să ne aşteptăm şi sper ca în timpul partidei să reuşim să ne facem jocul şi la final să ieşim de pe teren învingătoare”.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via