Handbalistele Coronei pregătesc meciul cu CSM Roman, care se va juca miercuri, la Braşov

Handbalistele Coronei pregătesc meciul cu CSM Roman, care se va juca miercuri, la Braşov

După o pauză competiţională, datorată meciurilor de calificare ale echipelor naţionale de handbal senioare şi tineret la turneele finale, Liga Naţională de handbal feminin îşi va relua la jumătatea acestei săptămâni etapele rămase din actuala ediţie de campionat.

Handbalistele Coronei se pregătesc de partida pe care o vor juca miercuri, de la ora 18.00, pe teren propriu împotriva formaţiei CSM Roman. Antrenorul Coronei, Dragoş Dobrescu este preocupat de revenirea jucătoarelor care au avut probleme medicale şi speră ca la ora meiului să aibă în teren o echipă competitivă.

„A fost o perioadă în care nu ne-a fost tocmai uşor să ne antrenăm, pentru că ehipa a avut multe reprezentante la lot, unele la lotul de tineret, şi anume Sorina, Daria şi Daciana şi Eliza, Laura Chiper şi Laura Popa la naţionala de senioare. Pe lângă lipsa lor, am vrut să profitpm cumva de faptul că nu am avut meciuri oficiale şi să le recuperăm pe toate fetele care au probleme medicale. Cu toate acestea, îmi doresc foarte tare ca la ora partidei să avem la start o echipă care să iasă de teren învingătoare”, a spus tehnicianul Coronei.

Dragoş Dobrescu a mai adăugat că se aşteaptă la un joc dificil, mai ales că în turul campionatului Roman a fost una dintre echipele care au pus mari probleme Coronei.

„Nu am uitat cât de grea a fost partida de la Roman dar trebuie să demonstrăm că a fost un accident şi că presataţia de atunci nu reprezintă valoarea acestor fete. Nu este uşor să motivezi o echipă care şi-a ratat obiectivele în acest sezon, dar mai sunt etape de jucat şi trebuie să facem totul pentru a ieşi cu fruntea sus de pe teren. Suntem datori să facem acest lucru şi mi-ar plăcea ca la fel să gândescă şi jucătoarele”, a încheiat antrenorul Braşovului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.