Ca să fie clară treaba: Autostrada București – Brașov nu este prioritatea zero a PNL

Ca să fie clară treaba: Autostrada București – Brașov nu este prioritatea zero a PNL

Realizarea tronsonului de autostradă dintre Piteşti şi Sibiu reprezintă este „o prioritate zero pentru noi, iar eu am demonstrat în mandatul de ministru al Transporturilor că am fost nu doar preocupat, ci că am făcut paşi înainte foarte semnificativi. Într-un an şi şapte luni de mandat am pornit de la zero, am realizat studiul de fezabilitate, am aprobat indicatorii tehnico-economici, am pregătit documentaţia de licitaţie pentru realizarea acestui proiect. Din 2008 până în 2018, din păcate, nu s-a mai făcut nimic. (…) Dacă aş fi rămas ministrul Transporturilor, dacă PNL ar fi câştigat alegerile, astăzi autostrada era gata”, a declarat Orban la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă.

Preşedintele PNL i-a acuzat pe actualii guvernanţi că nu acţionează pentru realizarea marilor proiecte de infrastructură din motive electorale, deoarece doresc să menţină un nivel scăzut de trai în cât mai multe zone ale ţării, pentru a-şi asigura o masă de votanţi pe care să o poată manipula cu uşurinţă.

„Guvernarea PSD-ALDE a realizat cea mai cruntă contraperformanţă în materia de infrastructură. Nu au demarat niciun proiect nou pe infrastructura mare şi toate proiectele pe care le-am lăsat în derulare sunt blocate în momentul de faţă sau sunt întârziate într-un mod inadmisibil”, a mai spus Orban, dar mai trebuie menționat că nici când PNL a fost la putere nu s-a mișcat nimic în materie de infrastructură.

Loading...
 1. asa bre,sa stim si noi cu cine votam la alegerile viitoare.

  Reply
 2. Si autostrada Bucuresti Brasov nu e f importanta ,bai ceterasule??
  Ramai un bou de liberal din Brasov, faci de rusine acest partid istoric.
  Esti iara beat?? vezi sa nu mai lovesti cu masina vreo fetita, papagalule.

  Reply
 3. Ca-n bancul cu cei doi batrani din compartimentul , trenului : acum eu deasupra, acum tu deasupra ……..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.