Sportivi din 18 ţări și-au anunțat prezența la Maratonul Internaţional Braşov

Sportivi din 18 ţări și-au anunțat prezența la Maratonul Internaţional Braşov

Maratonului Internaţional Braşov, care va avea loc pe 19 și 20 mai, atrage tot mai mulți pasionați de sport din întreaga lume, de la an la an.

Astfel, zeci de sportivi din 18 ţări s-au înscris deja la startul maratonului, iar lista se va extinde până la debutul competiției.

Şi-au anunţat prezenţa alergători din destinaţii exotice, precum Mauritius sau Singapore, dar și sportivi din țări precum Bulgaria, China, Elveția, Germania, Iran, Irlanda, Israel, Italia, Marea Britanie, Moldova, Norvegia, Olanda, Rusia, Statele Unite, Suedia sau Ungaria.

Organizatorii se aşteaptă la peste 3.000 de participanţi.

Cursele au doar limita inferioară de vârstă, de patru ani, și o varietate de probe care satisfac orice nivel de pregătire: maraton – 42 km, semimaraton – 21 km, cursă – 10,7 km, cursa populară – 5,7 km, caritabilă, necompetițională și necronometrată, team run – 4×10,7 km și cursa copiilor între 4 și 14 ani.

Primii clasaţi la masculin, feminin şi în funcţie de categoriile de vârstă vor fi premiaţi financiar, dar şi cu diplome, cupe, produse şi servicii sportive, iar toţi participanţii vor primi un kit generos de concurs şi o medalie specială.

Maratonul Internaţional Braşov este un eveniment sportiv de masă, un prilej de sărbătoare pentru oraşul gazdă, dar şi de promovare şi descoperire a obiectivelor turistice, culturale şi gastronomice din România.

Înscrierile în competiție sunt deschise până în data de 15 mai, pe pagina noului site www.maratonulbrasov.ro.

Foto: arhiva/ Ro Club Maraton

Loading...
  1. […] data de 20 mai 2018 va avea loc a patra ediție a „International Metropolitan Marathon Brasov”, eveniment sportiv de masă, care pe lângă latura competiţională, susține și două cauze […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.