Crime oribile în cartierul Noua. Cine este bărbatul care și-a măcelărit familia

Crime oribile în cartierul Noua. Cine este bărbatul care și-a măcelărit familia

UPDATE 23.30 Criminalul a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul Poliţiei. El va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Un bărbat s-a prezentat la Poliţie şi a anunţat că şi-a omorât soţia şi cei doi copii.

Florin Mircea Buliga este autorul triplei crime de la Braşov. Acesta şi-a ucis soţia şi cei doi copii în timp ce aceştia dormeau. Pe pagina de Facebook a soţiei există mai multe fotografii cu toată familia.

Se vorbește și despre faptul că acesta ar fi încercat să se sinucidă în urmă cu câteva zile.

O angajată a firmei care se ocupă de vânzarea unor aparate medicale şi care este administrată de bărbatul suspectat de triplă crimă a declarat că acesta nu era violent. „Noi suntem aici cu oamenii, nu ştim nimic, nimic. Ne-a spus ce avem de făcut şi atât. Nu era abătut. Nu era un violent, în niciun caz, mie nu-mi vine să cred. Eu tot sper că nu e adevărat. Am încercat să sunăm şi nu ne răspunde pe niciun telefon. Era ortodox, nu avea altă credinţă. Copiii veneau pe aici, nu se certa cu soţia. La noi era o atmosferă frumoasă, armonie tot timpul”, a spus angajata pentru Mediafax.

Alte articole:   Ministrul Sănătăţii: Turiştii şi navetiştii sunt printre cei mai expuşi la infectarea cu noul coronavirus

„În jurul orei 13.30, un barbat de 43 ani , din judetul Brasov s-a prezentat la sediul IPJ Brasov, declarand ca si-a ucis sotia, de 42 ani, si cei doi copii, o fata de 18 ani si un baiat de 13 ani. In acest moment o echipa constituita din politisti de la investigatii criminale si criminalisti, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov efectueaza verificari în vederea stabilirea circumstantelor producerii faptei. Barbatul este in custodia politistilor fiind audiat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Braşov.

Alte articole:   Primarul din Sânpetru, test pozitiv la infecția cu coronavirus

Ultimele zile din viaţa bărbatului până la crimă sunt ciudate. Surse apropiate anchetei au dezvăluit că bărbatul ar fi fost recent de două ori la Mănăstirea Şinca Veche, o dată chiar cu o zi în urmă. Ucigaşul ar fi mărturisit că ultima dată când a fost la mănăstire ar fi avut o revelaţie religioasă, în urma căreia ar fi înţeles că trebuie să îşi ia viaţa. Întors acasă, în noaptea dintre luni (26 martie) şi marţi (27 martie), Florin Mircea Buliga ar fi luat un cuţit de bucătărie, cu care ar fi încercat să se sinucidă, drept mărturie stând chiar o rană superficială din pieptul său. Pentru că nu a reuşit să-şi ia viaţa, bărbatul, spun surse apropiate anchetei, a aşteptat să adoarmă soţia şi cei doi copii, după care i-a ucis în somn, cu mai multe lovituri de cuţit.

Alte articole:   8 august 2020: Doar 32 de persoane infectate cu coronavirus la Brașov, în ultimele 24 de ore
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. […] Crime oribile în cartierul Noua. Cine este bărbatul care și-a măcelărit familia […]

    Reply
  2. […] Crime oribile în cartierul Noua. Cine este bărbatul care și-a măcelărit familia […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate