Brașoveanul aruncat în râu, în stare foarte gravă. Medicii sunt rezervaţi cu privire la evoluţia stării sale

Brașoveanul aruncat în râu, în stare foarte gravă. Medicii sunt rezervaţi cu privire la evoluţia stării sale

Braşoveanul în vârstă de 37 de ani, care a fost aruncat de pe un pod, în râul Săsar din Municipiul Baia Mare de două persoane, se află în stare foarte gravă la Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

Bărbatul este internat pe secția de Terapie Intensivă, fiind în comă, iar medicii sunt rezervaţi cu privire la evoluţia stării sale.

„Pacientul este în continuare internat la Secţia de terapie intensivă, după ce ieri a fost resuscitat în urma unui stop cardiorespirator. Starea lui este foarte gravă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei sale””, a declarat, pentru agerpres.ro, managerul spitalului, medicul Vasile Pop.

Principalii suspecţi în acest caz, sunt o tânără de 23 de ani şi un bărbat de 43 de ani, ambii din Baia Mare, posibil aflați sub influența unor substanțe psihoactive în momentul reţinerii de către poliţişti. Aceștia au fost internaţi la secţia de Psihiatrie a Spitalului Orăşenesc din municipiul Sighetu Marmaţiei, pentru expertiză medicală.

Potrivit martorilor, cei doi l-ar fi împins pe brașovean de pe pod, însă suspecții neagă acest fapt.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar încadrarea faptei ar putea fi schimbată, în funcţie de rezultatele anchetei și de evoluția starii victimei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.