Brașovean, aruncat de iubită într-un râu din Baia Mare (Video)

Brașovean, aruncat de iubită într-un râu din Baia Mare (Video)

Un bărbat de de 37 de ani, din Brașov, se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost aruncat aruncat intenţionat de către două persoane în apa rece a râului Săsar, din Baia Mare.

Conform actualmm.ro, victima a cunoscut, săptămâna trecută, pe o pagină de socializare, o fată în vârstă de 23 de ani, din Baia Mare, iar după zile de discuții online s-a hotărât să meargă să își întâlnească iubita.

În weekend, bărbatul din Braşov a mers să o întâlnească pe tânără, însă, la întâlnirea cu iubirea vieţii lui a apărut şi fostul iubit al tinerei, un băimărean în vârstă de 43 de ani, care s-a luat la ceartă atât cu fata, cât şi cu noul iubit.

Nu se știe exact ce s-a întâmplat între cei trei, dar fata l-ar fi împins pe braşovean, de pe Podul Culturii, în apele râului Săsar.

Ospătarul unui local din apropiere ar fi văzut corpul bărbatului, în râu, aşa că a chemat de urgenţă pompierii şi medicii.

Bărbatul a fost scos din apă (la aproximativ 300 de metri aval de locul în care picase) în stop cardiorespirator. După zeci de minute de manevre de resuscitare, medicii au reuşit să-l salveze si l-au transportat la spital.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au aflat de la martori tot ce s-a întâmplat şi i-au reţinut pe cei doi iubiţi care au încercat să îl omoare pe brașovean.

Potrivit martorilor, atât fata, cât şi fostul iubit păreau a fi sub influenţa drogurilor.

Cei doi au avut un comportament extrem de ciudat, în timp ce echipajele ISU se străduiau să salveze viaţa victimei.

Potrivit directmm.ro, femeia s-a apropiat de victimă, în timp ce era resuscitată de medici, şi i-a smuls tuburile cu care era conectată la aparatul de oxigen, iar bărbatul a făcut scandal şi a început să se dezbrace în faţa oamenilor adunaţi în zonă. Când li s-a spus că trebuie să meargă la Poliție, cei doi au opus rezistență, aşa că au fost imobilizaţi. Femeia ar fi aruncat la pământ un telefon, care s-a făcut țăndări, iar în haina cu care era îmbrăcată s-ar fi găsit un bilet de autobuz din Brașov.

Cei doi au fost internaţi la Secţia de Psihiatrie, urmând a fi supuşi unui control psihiatric.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar încadrarea faptei ar putea fi schimbată, în funcţie de rezultatele anchetei și starea victimei.

Cercetările sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Foto: actualmm.ro

Video: vasiledale.ro

 

  1. […] în vârstă de 37 de ani, care a fost aruncat de pe un pod, în râul Săsar din Municipiul Baia Mare de două persoane, se află în stare foarte gravă la Spitalului Județean de Urgență Baia […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.