Târgul Internațional de Carte și Muzică, la Aula Universității „Transilvania”

Târgul Internațional de Carte și Muzică, la Aula Universității „Transilvania”

Asociaţia „Libris Cultural” are deosebita plăcere să vă invite la cea de-a XV-a ediție a Târgului Internațional de Carte și Muzică – Libris ce se va desfășura în perioada 22 – 25 martie 2018 la Aula Universității „Transilvania”.

De la prima ediție și până astăzi, Târgul Internațional de Carte și Muzică – Libris a adus laolaltă tot mai mulți participanți și oaspeți de seamă. Dincolo de abundența ofertei editoriale și discografice, manifestarea de la Brașov a mizat întotdeauna pe caracterul dinamic și viu al culturii relevat în nenumăratele lansări, recitaluri de muzică și poezie și spectacolele de seară pe care le-a oferit tuturor cititorilor și iubitorilor de muzică.

Organizat la Aula Magna “Sergiu T. Chiriacescu” Universitatea „Transilvania” Brașov (Bd. Iuliu Maniu nr. 41A), respectând exigențele cititorilor Târgul de la Brașov are, și în 2018, o agendă bogată în care își fac loc tradiția, contemporaneitatea și multiculturalitatea.

Târgul Internațional de Carte și Muzică – Libris Brașov este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov, Universitatea „Transilvania” Brașov, Camera de Comerț și Industrie Brașov și Uniunea Scriitorilor din România Filiala Brașov, fapt care certifică importanța acestui eveniment înscris în lista celor mai ample manifestări culturale de gen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.