Scrisoarea cititorului: La ce foloseşte Poliţia Locală din Bartolomeu?

Scrisoarea cititorului: La ce foloseşte Poliţia Locală din Bartolomeu?

Presa a anunțat cu surle și trâmbițe înființarea de posturi ale Poliției Locale în cartiere.

Din fericire, pentru noi, cei din Avantgarden, Bartolomeu a fost printre primele cartiere cadorisite cu un astfel de post.

Din păcate, ori nu funcționează acest post de poliție sau funcționează doar pe hârtie, pentru degeaba am sunat, locuitorii din Avantgarden să intervină în anumite situații, oamenii legii au fost scumpi la vedere.

Iar probleme sunt… mașini parcate aiurea la colț de stradă, care nu îți permit să te asiguri când intri de pe o stradă pe alta, mașini care blochează circulația în zona iarmarocului de mașini, țigani care umblă toată ziua prin cartier și care au ajuns spaima celor care locuiesc la parter că le dispar hainele puse la uscat pe balcoane etc.

Sper că demersul meu să fie înțeles corect de cine trebuie și poate se iau măsurile care impun.

Un locuitor din Avantagarden 3

Loading...
 1. Cititorul, locuitorul din Avantagarden 3 este un anonim care asteapta sa-i curete cineva locul de parcare si sa vina nu stiu cine sa-i pazeasca rufele din fata geamului.

  Reply
 2. Lasa ca vede cititorul care este rolul politiei locale cand or sa primeasca ordin sa faca planul la amenzi pe zona Avantgarden. Fiecare locuitor al Brasovului pe langa impozit mai este dator si cu o amenda macar, via politia locala.

  Reply
 3. Ion Heliade Radulescu martie 15, 2018, 10:31 am

  Ma scuzati ca intreb dar in redactia dumneavoastra exista cineva care supervizeaza continutul publicat pe site, un fel de moderator?
  Intreb pentru ca este absolut jenant sa vedem aceasta scrisoare, ma rog, oarecum stupida dar si mai jenant este sa vedem ultima poza.
  Doamnelor si domnilor angajati ai newsbv, realizati ca acest articol devine xenofob prin atasarea ultimei poze?
  Ce mesaj transmiteti, ca Politia Locala ar trebui cumva angrenata in activitati impotriva anumitor etnii sau clase sociale? Inteleg ca acest cititor este intr-adevar o persoana care aparent are idei de aceasta natura, dar un site de stiri locale sa prezinte asa ceva este pur si simplu aberant.
  Ma intreb ce continut ascuns veti posta, poate ca evreii se aduna in cimitire si mananca copii oamenilor, sau ca ungurii ard steaguri ale Romaniei pe ascuns?
  Chiar sunt interesat de parerea altor cititori, si poate de un raspuns de la vreo persoana din redactie.
  Va multumesc

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.