Şcoala Gimnazială nr. 19 va fi mansardată

Şcoala Gimnazială nr. 19 va fi mansardată

Pentru a acoperi toate solicitările de înscriere pentru elevii care locuiesc în zona Florilor, Primăria Braşov a lansat, luni, licitaţia pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de mansardare a Şcolii Gimnaziale nr. 19.

Obiectivul acestei proceduri este ca, prin mansardarea clădirii, să se creeze spaţii noi, necesare amenajării unor săli de clasă care să acopere toate solicitările de înscriere pentru elevii care locuiesc în zonă.

Pentru aceasta este necesară proiectarea şi execuţia unor lucrări de construcţii şi instalaţii aferente clădirii.

,,Astăzi (12 martie n.r.) am postat pe SEAP anunţul de licitaţie pentru proiectarea şi execuţia de lucrări pentru mansardarea Şcolii Gimnaziale nr. 19. În acest fel vom crea noi spaţii pentru clase, astfel încât şcoala să poată asigura cele mai bune condiţii pentru elevii din această zonă. Este o soluţie, fie că vorbim de mansardare, fie că vorbim de extindere, pe care încercăm să o aplicăm şi la alte unităţi de învăţământ unde există foarte multe solicitări pentru înscrierea copiilor şi nu sunt destule săli de clasă, cum ar fi la şcolile gimnaziale nr. 1, 9, 12, 27, 30 sau Liceul de Arte plastice Hans Mattis Teutsch“, a spus viceprimarul Laszlo Barabas.

Valoarea estimată a lucrărilor de proiectare şi construire este de 1.765.391,38 lei, fără TVA, finanţarea fiind asigurată din bugetul local.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 16.04.2018, ora 16.00.

Durata proiectării şi a lucrărilor de execuţie este de 12 luni.

Criteriul de atribuire pentru acest contract este preţul cel mai scăzut.

Potrivit Caietului de sarcini, constructorul va trebui să întocmească toate documentaţiile tehnice, să finalizeze lucrările și să ofere garanție de cel puțin 36 de luni de la data semnării procesului verbal de recepţie. Tot constructorul va trebui să asigure asistenţa tehnică pe perioada execuţiei lucrărilor, dar şi să obţină certificatul energetic final.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.