Două recorduri naționale și locul 18 în Campionatul Mondial pentru Mihaela Hogaș

Două recorduri naționale și locul 18 în Campionatul Mondial pentru Mihaela Hogaș

Patinatoarea Mihaela Hogaș a ocupat locul 18 în probele de 500 de metri și 1.000 de metri ale Campionatului Mondial de patinaj viteză pentru juniori, competiție găzduită de orașul Salt Lake City, din Statele Unite ale Americii.

Sportiva Coronei Brașov a reușit chiar noi recorduri naționale în aceste probe, cu timpi de 39,87 secunde, respectiv 1,18,77 minute.

În competiția de pe pamânt american, patinatoarea antrenata de Bogdan Stanescu a concurat și în proba de 1.500 de metri, unde s-a clasat pe locul 21, cu 2.03,34 minute.

Antrenorul Bogdan Stănescu a declarat că se aştepta ca Mihaela să simtă o presiune mare pe umeri, la ultimul ei concurs la junioare.

„Ştiam că va simţi o presiune foarte mare asupra Mihaelei, fiind ultimul concurs din cadrul junioratului aşa ca am adus-o în cea mai bună formă sportivă. Am avut ceva probleme cu acomodarea la fusul orar, dar am încercat sa depaşim acest aspect. La Campionatul Mondial au participat sportive din peste 25 de ţări. Mihaela a fost într-o formă foarte bună, dar presiunea concursului şi emoţiile şi-au spus cuvântul. Am reuşit să batem încă o dată recordurile naţionale în probele de 500 şi 1000 de metri. Am încheiat junioratul cu rezultate foarte bune, dar pe viitor, ne dorim o medalie în cadrul categoriei de neoseniori. Am analizat bine acest sezon, iar în aprilie vom începe pregătirea pentru următorul, cu gândul clar pentru o medalie”.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.