Cum sa cumperi piese bune din dezmembrări în Braşov?

Afacerea cu piese din dezmembrari este o afacere profitabila si s-a extins in toate judetele din Romania. Piesele din dezmembrari sunt piese care provin din dezmembrarea masinilor aduse de catre parcurile de dezmembrari autorizate RAR si care functioneaza legal in Romania cu scopul de a dezmembra masini si a recupera piesele bune si in conditii optime pentru a le comercializa.

Piesele din dezmembrari sunt mult mai ieftine in comparatie cu cele noi sau cu cele aftermarket si au avatanjul ca sunt originale si se potrivesc perfect pentru masina dumneavoastra. Parcurile de dezmembrari autorizate RAR sunt societati comerciale care comercializeaza acest tip de piese in urma dezmembrarii masinilor aduse din vestul Europei.

Piesele sunt dezmembrate de catre mecanicii parcurilor si sunt verificate inainte de a fi comercializate pentru ca parcurile de dezmembrari ofera garantie, retur si factura, de aceea este foarte bine sa cumparati piese din dezmembrari de la parcuri acreditate.

In ziua de azi internetul usureaza comertul si chiar si in cazul pieselor din dezmembrari poti achizitiona acest tip de piese foarte bine si comod de pe internet pentru ca este mult mai comod, poti vizuliza piesele in poze sau video si poti pune intrebari vanzatorului legate de ceea ce urmeaza sa cumperi. Un alt avantaj al cumpararii de piese auto din dezmembrari de pe internet este faptul ca daca nu gasesti ceea ce ai nevoie la tine in judet atunci poti alege vanzatori din alte judete .

Cum sa cumpar in siguranta de pe internet piese din dezmembrari?

Exista anumite site-uri care sunt specializate in comercializarea si intermedierea dintre vanzator si cumparator si care sunt targetate pentru piese din dezmembrari si parcuri.

Un site bine creat este usor de folosit, placut la vedere si este securizat. Un site pe care eu il recomand se numeste www.dezmembrarisipieseauto.ro  si in ceea ce urmeaza o sa povestesc cum l-am recomandat unui prieten si a fost foarte mutumit.

Prietenul meu locuieste in Brasov si cauta piese din dezmembrari auto Brasov  pentru masina sa Skoda pentru ca i se stricase cutia de viteze si alternatorul. Deoarece nu a gasit ceea ce cauta la el in judet i-am recomandat sa intre pe site si sa faca o cerere de piese cu ceea ce are nevoie, este foarte simplu doar completezi un formular si apoi cererea ta ajunge la toate parcurile de dezmembrari prezente pe site.

Ulterior esti contactat de acestia cu oferte pentru piesele pe care le cauti si tu esti singurul care alegi ce-ti convine. Prietenul meu a fost foarte multumit pentru ca in maxim o ora a gasit ceea ce avea nevoie si nu a mai trebuit sa alerge de la un parc la altul si sa piarda timp si bani, asa este cel mai simpu si util! Daca ai nevoie de piese din dezmembrari bune incearca si tu si cu siguranta vei fi multumit!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.