Corona Sportul Studenţesc a pierdut în ambele întâlniri cu liderul Steaua

Corona Sportul Studenţesc a pierdut în ambele întâlniri cu liderul Steaua

 Echipa de polo seniori Corona Sportul Studențesc a pierdut ambele întâlniri cu Steaua București, din cadrul etapei a 12-a a Superligii Naționale.

După un meci echilibrat vineri, în care poloiștii lui Aurelian Georgescu au fost la un pas de surpriză (10-8 pentru Steaua), în revanșa de sâmbătă liderul campionatului s-a impus ceva mai lejer, scor 17-9 (2-3), 4-0, 5-4, 4-2), cu vedetele Murisic și Delgado în rol de principali marcatori.

Aurelian Georgescu, antrenorul echipei Corona Sportul Studențesc, consideră că este important ca elevii săi să treacă peste aceste eșecuri și să se concentreze pe ultimele două runde din sezonul regulat. După 12 etape, Corona Sportul Studențesc ocupă locul 4 în clasament, cu 51 de puncte.

„Concluzia pe care o pot trage este că au avut o bancă mai mare. Steaua schimba 6 jucători, noi doar unul. În primul meci am rezistat mai mult, în cel de-al doilea, doar o repriză. Pentru siguranța noastră va trebui să câștigăm cele două meciuri pe care le vom avea la Poli Cluj, iar apoi pe cele două cu Dinamo, de acasă, în ultima etapă a sezonului regulat. Suntem trei echipe care ne batem pentru locurle 2-3, noi, Dinamo și CSM Oradea”, a declarat Aurelian Georgescu.

De cealaltă parte, Andrei Iosep, tehnicianul Stelei, a afirmat că a abordat cele două jocuri și în ideea de a exerimenta diferit formule de joc, în vederea finalului de sezon.

„Am impus un presing căruia echipa gazdă cu greu îi putea face față. S-a văzut că am avut și mai multe schimburi. Am făcut două linii, au jucat și cei care au făcut-o mai puțin până în prezent. Au răspuns bine cu toții, sunt convins că vor să demonstreze că merită să rămână la Steaua și la anul. Per total sunt mulțumit de cele două jocuri de la Brașov”, a spus și Iosep, tehnicianul Stelei, formație aflată pe prima poziție în Superliga Națională, cu punctaj maxim (72).

În timpul ambelor partide, juniorii de la Corona au împărțit flori, dar și câte o surpriză dulce, doamnelor și domnișoarelor aflate în tribune, cu prilejul zilei de 8 Martie.

Corona Sportul Studențesc – CSA Steaua București 8-10 (3-2, 2-2, 1-3, 2-3)

Au marcat: Jerkovic (3), V. Georgescu (2), Oanță (2), Ivovic (1) / Teohari (3), Chioveanu (2), M. Gheorghe (2), Goanță (1), Cotrău (1), Ianc (1).

Corona Sportul Studențesc CSA Steaua București 9-17 (3-2, 0-4, 4-5, 2-4)

Au marcat: V. Georgescu (3), Jajcinovic (2), Crețu (1), Oanță (1), Albu (1), Ivovic (1) / Murisic (4), Delgado (3), Ianc (3), M. Gheorghe (2), Antipa (2), Vătrai (1), Robu (1), Goanță (1).

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.