Protan a inaugurat staţia de epurare de la Codlea

Protan a inaugurat staţia de epurare de la Codlea

Compania Protan SA, unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de pe piata de colectare a deseurilor nepericuloase din Romania, cel mai mare colector de subproduse de origine animala inca din anii ’50, a inaugurat Statia de Epurare din Codlea, in urma unei investitii de aproape 2 milioane de euro, conform unui comunicat transmis de Protan SA.

Din dorinta de a eficientiza si revitaliza activitatea intregii companii, intr-un efort de transparentizare a activitatii din domeniu, compania a organizat cu aceasta ocazie o zi de prezentare a noului obiectiv, oferind autoritatilor locale, studentilor si elevilor de la institutiile de invatamant de profil din zona dar si partenerilor posibilitatea de a interactiona cu noul management, cu specialistii Protan SA si de a se familiariza cu noutatile tehnologice din domeniu.

Cei peste 60 de participanti, majoritatea familiarizati cu domeniul de activitate, dar si cu investitia de la Codlea, si-au manifestat interesul mai ales pentru tehnologia avansata.

Astfel, capacitatea de epurare a statiei este de 150 mc/24h. Apele rezultate din epurare se incadreaza cel mai inalt standard NTPA 001, iar statia de epurare cu treapta tertiara la cel mai evoluat nivel de treapta biologica, toate acestea fiind prezentate publicului de catre Eugen Rogoz, directorul sucursalei Protan Codlea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.