Mara Mareș: PSD și ALDE sunt exponenți ai regresului înspre comunism și dictatură

Mara Mareș: PSD și ALDE sunt exponenți ai regresului înspre comunism și dictatură

Președintele Tineretului Național Liberal, deputatul PNL Mara Mareș, a declarat joi, la Brașov, că Partidul Național Liberal se delimitează față de demersurile PSD -ALDE faţă de modificările legilor justiţiei.

„Primăvara a început bine pentru Partidul Național Liberal. La începutul acestei săptămâni, am primit cu bucurie vestea achitării președintelui Ludovic Orban. Ceea ce este de remarcat pe parcursul acestui proces este atitudinea președintelui Orban și atitudinea Partidului Național Liberal față de lege, față de puterea judecătorească. Niciodată președintele nu a folosit partidul pe post de scut. Niciodată partidul nu a atacat sistemul judiciar. Aceasta este o atitudine normală într-un stat de drept, într-o democrație consolidată”, a afirmat Mara Mareş.

În opinia Marei Mareş, Partidul Național Liberal și membrii săi respectă separația puterilor în stat și independența magistraților și demonstrează că vor o Românie civilizată, pusă la loc de cinste între democrațiile occidentale. Prin contrast, liderii PSD și ALDE țin cu dinții de funcții, își umilesc partidele și membrii de partid purtându-i, pe toți, în războiul personal dintre ei și justiție. PSD și ALDE sunt exponenți ai regresului înspre comunism și dictatură.

„La congresul PSD din acest sfârșit de săptămână, ne așteptăm ca Liviu Dragnea să-și consolideze echipa cu care asaltează justiția. Am înțeles că, printre reglările de conturi, vor veni și cu un fel de plan PSD pentru România, pentru viitorii 20 de ani. Eu le spun să nu se mai chinuie să vândă iluzii. Ce să facă România încă 20 de ani cu acești indivizi în conducere?”, întreabă retoric Mara Mareș.

 

 1. Ah, dar ce opinii corecte avem.
  Oare cum era daca nu faceam blat la alegeri ca sa poata iesi PSD-ul ?

  Reply
  • De cand am tot zis ca s-a facut blat. Daca nu era blat nu pupau gugustiucii post in parlament. Stau barosanii la umbra pana e justitia masacrata intre timp PSD le-o trage si lor (vezi recenta regionalizare pesedista, se organizeaza pe bune) dar dupa aceea zboara gugustiucii iar barosanii o sa isi ranjeasca coltii unii la altii. Atunci sa vezi macel. Ideea e ca tot noi o halim. Vezi nea Dane cenzureaza si comentariul asta ca te-ai cam obisnuit sa fi zmeu. Daca erai zmeu nu il faceai pe Scripcaru „excelenta”. Poate nu iti mai facem trafic sa nu mai dai bine la masuratoare, sar reclamele din schema, ce mai papa gurita ta? Cat tine si rahatul? Ce eu sunt spam?

   Reply
 2. O directiva care spune totul: “Vreau să văd fiecare lider judeţean cum dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate.”… a declarat ieri, puțin in extaz, Ludovic Orban. Când președintele PSD România vorbea in congres despre o Românie a viitorului, o Românie prospera, care sa ofere mai mult romanilor, era foarte contestat, însă, acum, când liderul liberal incita la violenta, la primitivism, la acțiuni ce nu au nici o legătura cu civilizatia, observam o oarecare pasivitate in comportamentul societății și al presei libere… permiteți-mi sa dezavuez, ba chiar sa condamn acest comportament ce poate fi catalogat cumva…grotesc.
  El intra in contradicție cu tot ceea ce înseamnă dezvoltare, modernizare și politici corecte pentru romani

  Reply
 3. chipsuri de Fagaras martie 14, 2018, 12:20 pm

  Chiar daca ai dreptate legat de hotii de pesedisti, Mara ,zeita cartofilor, tu cum ai ajuns parlamentar?!? tot printr,o manevra comunista, fata lu tata, ce le,a dictat la penelistii brasoveni ca o vrea pe fata lui politician, exact ca Basescu cu alta fiica proasta.
  Mars in Anglia, stai acolo si lasa-ne ca te chemam noi… e numai gura de tine si aroganta, parca ai fi liberala brasoveana, mai ales dupa infratirea cu pd,l ul.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.