Sorin Susanu, exclus din PSD!

Sorin Susanu, exclus din PSD!

Cadou de Dragobete pentru şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului Braşov, Sorin Susanu.

Interesant este faptul că niciuna dintre părţi nu a dat publicităţii decizia de excludere din funcția de membru PSD a lui Susanu, adoptată cu unanimitate de voturi. Pentru a rămâne definitivă, această excludere din partid trebuie validată la nivel central, având în vedere funcția administrativă pe care o deține Susanu.

Ce i se reproșează lui Susanu? Faptul că i-ar fi livrat lui Tolontan documentele care au stat la baza campaniei de presă – „dezvăluirile” – care i-au afectat imaginea președintelui interimar al PSD Brașov, senatorul Marius Dunca, chiar când se punea problema remanierii Guvernului. Într-un astfel de context, Dunca a fost tras pe dreapta.

Dovadă și faptul că pentru funcția de vicepreședinte al PSD pentru Regiunea Centru este susținut un sibian, la bărbați, singura consolare fiind Roxana Mînzatu, din partea doamnelor.

P.S. Sorin Susanu și-a exprimat în mai multe rânduri intenția de a candida împotriva lui Dunca la următoarele alegeri interne din partid, pentru funcția de președinte al filialei județene, cu renunțarea la funcția de comisar șef regional al CRPC Brașov.

Loading...
  1. Ciuma rosie!

    Reply
  2. Mai trebuie zburat si colegul dansului din Covasna…,

    Reply
  3. Sa te dea afara niste terchea berchea e aiurea rau.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.