Cum optimizăm costurile companiei fără să afectăm motivaţia angajaţilor?

Atunci cand aleg un loc de munca, angajatii iau in considerare o serie de criterii, de la pachet salarial cu extra beneficii pana la atmosfera si mediul de lucruplacute. De fapt, studiile realizate in ultimii ani arata ca acestea din urma – beneficiile extra salariale si un mediu de lucru prietenos – se numara printre cele mai importante criterii atunci cand se iau decizii referitoare la incadrarea in munca in cadrul unei noi companii.

Asadar, din ce in ce mai multe companii aleg sa isi motiveze noii angajati si sa ii loializeze pe cei existenti, utilizand unul dintre cele mai apreciate sisteme de beneficii din Romania – tichetele de masa pe suport de hartie sau cardul de masa Chèque Déjeuner.

Up Romania incurajeaza companiile sa adopte acest sistem de motivare si de loializare in cadrul propriei companii, aratandu-le care sunt beneficiile acestuia. Unul dintre cele mai importante avantaje este cel legat de fiscalitate: tichetele sau cardurile de masa sunt scutite de la plata taxelor sociale si sunt deductibile la plata impozitului pe profit. Astfel, costul pentru angajator este cu aproximativ 37% mai mic, comparativ cu suma oferita sub forma de numerar.

Cardul de masa simplifica platile datorita tehnologiei contactless, permite folosirea unor fractii din valoarea unui tichet si ofera utilizatorilor control sporit asupra tranzactiilor prin serviciile asociate. In plus, prin platforma online, aplicatia mobila si serviciul Up SMS, cardurile de masa Chèque Déjeuner asigura utilizatorilor multiple mijloace de verificare a tranzactiilor efectuate si a soldului, blocarea sau activarea acestora.

Alegand cardul de masa, angajatorii isi simplifica logistica, fiind necesara o comanda o data la 4 ani si alimentari lunare, online. Prin platforma Chèque Online, Up Romania asigura clientilor o gestiune rapida a tuturor operatiunilor: comanda, alimentare, gestiune tichete pe suport de hartie si  carduri, consultare istoric comenzi, vizualizare facturi etc.Utilizand sistemul de tichete sau carduri de masa Chèque Déjeuner,oferit de Up Romania,aveti garantia cresterii gradului de satisfactie a angajatilor dumneavoastra. Acestia se vor simti mai bine si mai in siguranta stiind ca pot beneficia de un venit extrasalarial, lunar, pe care il pot utiliza intr-o retea vasta  de restaurante, supermarketuri si hipermarketuri, companii de catering, fast-food-uri.

Up Romania (Chèque Déjeuner Romania SRL), face parte din Grupul Up, o companie internationala si solida. Este prezenta in 18 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra aici si afla cum poti obtine  tichetele de masa pentru salariatii tai!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.