O femeie din Făgăraș și fiul ei, de șase ani, au fost găsiți fără suflare în locuința lor din Germania

O femeie din Făgăraș și fiul ei, de șase ani, au fost găsiți fără suflare în locuința lor din Germania

O femeie din Făgăraș și fiul ei de 6 ani, au fost găsiți fără suflare, joi seară, în casa în care locuiau, din apropierea orașului german Frankfurt.

Cei doi s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Tragica descoperire a fost făcută chiar de soțul femeii, conform surorii lui.

„Fratele meu, când a venit de la muncă, pe la 20.00, a încercat să bage cheia în ușă, dar a văzut că este pe interior cheia soției, Ioana. Nu răspundea la telefon, deși telefonul se auzea sunând. A anunțat autoritățile care au constat decesul cumnatei mele şi a nepotului meu“, a explicat femeia, pentru fagarasultau.ro.

Potrivit presei germane, tragicul eveniment a avut loc într-un imobil în care locuiesc mai multe familii.

Echipele de intervenție au intrat în apartament cu echipament special, și găsit-o pe femeia de 46 de ani decedată, iar pe băieţel în stare de inconştienţă. Echipele de salvare au încercat să-l resusciteze, dar, din nefericire, micuţul nu a răspuns manevrelor.

Potrivit jurnaliştilor de la hessenschau.de, anterior tragediei, locatarii ar fi alertat autorităţile cu privire la faptul că simt miros de benzină (nu de monoxid de carbon). Aceștia au mai informat că urmează ca medicii legişti să stabilească nivelul de monoxid de carbon din sângele celor două victime.

Autorităţile germane au deschis o anchetă, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

Familia are nevoie de ajutor pentru aducerea în ţară a trupurilor neînsufleţite

Potrivit surorii băiețelului, în acest moment familia nu dispune de banii necesari pentru a aduce în țară trupurile neînsuflețite, pentru a fi înmormântați. Loredana Bucur, a publicat un mesaj pe pagina de Facebook, în care cere ajutor pentru aducerea în ţară a trupurilor neînsufleţite.

„Ieri s-au stins din viaţă frăţiorul meu Edward şi mama lui Ioana, intoxicaţi cu gaz. Tatăl meu se află internat în spital, în Germania, în stare de şoc. Pentru a-i putea repatria avem nevoie de o sumă foarte mare de bani. Sumă de care nu dispunem. Orice sumă ne-ar ajuta foarte mult! Donațiile se pot face în contul mătușii mele, Scherer Mioara Camelia, RO 02RNCB0055067763520001”, a scris sora băiețelului, Loredana Bucur.

Familia din Făgăraş era stabilită de câţiva ani în Germania, lângă Frankfurt.

Foto: hessenschau.de

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.