Fără Dragnea, „viața e pustiu” la PSD Brașov

Fără Dragnea, „viața e pustiu” la PSD Brașov

Organizaţia Judeţeană Braşov va avea 54 de reprezentanţi la Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat, din 10 martie. Componenţa delegaţiei a fost stabilită în Conferinţa Extraordinară a filialei, întrunită în data de 28 februarie 2018.

Cu această ocazie a fost adoptată, în unanimitate, o rezoluţie de acordare a unui mandat de încredere şi susţinere a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Conferinţa Extraordinară reuneşte membrii Comitetului Executiv Judeţean, membrii Comisiei de Etică, Integritate şi Arbitraj, membrii Comisiei judeţene de Control Financiar Intern, parlamentarii, europarlamentarii, primarii, viceprimarii şi consilierii judeţeni ai organizaţiei, în conformitate cu Statutul PSD.

Argumentele care au stat la baza acestei decizii sunt: câştigarea alegerilor parlamentare din decembrie 2016 cu un scor istoric, menţinerea majorităţii parlamentare, menţinerea puterii executive (guvernării) în ciuda tuturor atacurilor, îndeplinirea măsurilor din Programul de Guvernare, conform angajamentelor asumate în faţa electoratului şi menţinerea partidului unit şi puternic.

„Este o decizie a Organizaţiei Judeţene, adoptată în mod democratic, în urma dezbaterilor. Este important ca partidul să fie unit, Liviu Dragnea a demonstrat că are capacitatea de a ne mobiliza pentru a realiza măsurile din Programul de Guvernare, program cu care am câştigat încrederea românilor. Avem o responsabilitate în faţa lor, avem obligaţia de a ne respecta promisiunile în ciuda tuturor piedicilor”, afirmă preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca.

Loading...
 1. Dispareti cu totii in negura istoriei!

  Reply
 2. Model Live Studio martie 6, 2018, 1:42 pm

  Fara Dragnea „viata e pustiu” in Romania:))))

  Reply
  • Sunt PSD-ist,dar fara DRAGNEA viata este libera si foarte Democrata.Jos cu el si cu cei care fac comenturi pe mai multe posturi tv.Am spuso si o mai repet:am primit cu o mana si imi ia cu doua.Asta este GUVERNUL DRAGNEA,un parci parci parci si iara parci.Partidul va ramane,Dragnea sa plece.!!!!!!!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.