Special Fine Dining Gala Dinner la Brașov, by Thomas A. Gugler

Special Fine Dining Gala Dinner la Brașov, by Thomas A. Gugler

East European Culinary Cup va avea loc în perioada 1-3 iunie 2018, la Lux Divina Brașov! ACEEA, World Chefs și Euro-Toques România vă prezintă Special Fine Dining Gala Dinner by Thomas A. Gugler, Celebrity Chef & President Worldchefs!

Evenimentul va avea loc sâmbătă seara, 2 iunie 2018, începând cu orele 20.00 în sala Parc din cadrul Centrului de Evenimente Lux Divina Brașov! Este pentru prima dată în istoria evenimentelor culinare din România, când un președinte WACS gătește live un meniu Fine Dining!

La cină vor participa invitați speciali din România și străinătate, maeștri bucătari listați in Michelin Guide și gurmanzii dornici de o astfel de experiență culinară unică!

După cina debut din anul 2017, realizată de către maestrul Giorgio Diana, Lux Divina Brașov va găzdui al doilea mare proiect Fine Dining Live Cooking Show al Asociației Culturale Euro Est Alternativ! 

La congresul Worldchefs 2016 din Salonic, Grecia, Thomas A. Gugler a fost ales ca președinte pentru Worldchefs pentru următorii patru ani. E a fost director continental din Africa și Orientul Mijlociu pentru WACS.  În cei trei ani de activitate în această, el a condus și a mărit numărul de membri cu 300% și a stabilit contacte cu numeroase asociații de bucătari. Gugler are, de asemenea, zeci de ani de experiență, jurizând în competițiile Worldchefs la nivel mondial, având certificat categoria A .

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via