Domnule primar, este firesc ca agenții plătiți din bani publici să curețe mașina personală a șefului Poliției Locale?

Domnule primar George Scripcaru, în contextul în care dumneavoastră coordonați direct activitatea Poliției Locale Brașov, apreciem că trebuie să luați atitudine față de ceea ce se întâmplă la această instituție.

Șeful Poliției Locale, am dezvăluit acest lucru, a fost la pescuit cu mașina instituției la Căpeni, în județul Covasna. Ca să nu mai existe dubii cu privire la modul în care dl. Nicolae Aldea a folosit în alte scopuri autoturismul de serviciu, vă sugerez să verificați Registrul de acces în obiectivul militar Uzina R, al tuturor autovehiculelor care intră şi campează în acest loc. Dl. Aldea o să fie neplăcut surprins. În anul de referință 2015 domnia sa a fost, evident în „interes de serviciu”, la pescuit pe malul lacului de protocol din această unitate, cu pază militară.

Domnule primar, am arătat că femeile de serviciu se ocupă de curățarea mașinii șefului instituției. Replica purtătorului de vorbe al șefului Poliției Locale Brașov a fost: „Femeile de serviciu din cadrul instituției noastre, curăță, șterg și aspiră toate autovehiculele, ori de câte ori este necesară această operațiune. Nu înțelegem de ce nu s-au publicat și fotografiile în care apăreau mașinile din cadrul structurii, când angajata instituției curăța, ștergea, aspira autovehiculele, iar unii polițiști locali, care foloseau mașina în timpul serviciului, stăteau relaxați și se uitau la o femeie cum le igienizează locul de muncă, fără să catadicsească vreunul dintre ei să pună mâna să o ajute”.

Nici noi nu înțelegem de agenții de poliție locală, plătiți din banii comunității, curăță de zăpadă mașina personală a șefului Poliției Locale forografiile alăturate.

Alte articole:   Veştea a reclamat la Guvern tergiversarea lucrărilor la noua clădire a urgenţelor de la Judeţean

Domnule primar, vă solicităm să luați act de modul cum s-a desfășurat activitatea acestei instituții în ultimii ani și modul în care angajați ai acesteia au ajuns să fie cercetați și condamnați – purtare abuzivă (om al străzii bătut în birourile Poliției Locale) sau proxenetism!

Poliția Locală a mușamalizat un furt, pe care nu l-a anunțat instituției competente să îl soluționeze!

Există un dosar de cercetare penală deschis de către procurori asupra modului în care s-au făcut angajări în ultima perioadă (probleme cu actele de studii ale unora dintre angajați).

Aceste probleme nu fac cinste polițiștilor locali, iar tăcerea Dumneavoastră nu reprezintă altceva decât un accept tacit și că sunteţi de acord cu aceste situaţii.

Până atunci, şeful, adjunctul şi purtătorul de cuvânt al şefului Poliţiei Locale, la o ţigară, discutând despre strategia de imagine a instituţiei…

Loading...
 1. Și nu numai aceste probleme…Eu in aprilie fac 3 ani de cand tot fac plângeri la poliția locala Brasov,audiențe la Primarie la ambii viceprimari,la administratorul primariei,la poliția locala,deoarece suntem deranjați de un bar care are program pana la 3 dimineața.Si rezolvarea?Programul e la fel.Muzica are aceeasi decibeli.Nu mai spun au lautari la barul respectiv cu dedicații de nu putem dormi nici noi,nici copiii noștri.Cam asta se intampla in Brasovul nostru…Asta traim noi sâmbătă de sâmbătă…

  Reply
 2. Audiente*!!!!!!!brasovul e casa fara stapan!!!!!poti fi omorat in propia casa !!!!!!eventual criminalul lucreaza in folosul comunitatii*!!!!!!esti furat!!!!nici nu se baga in seama sesizarile!!!!

  Reply
 3. De ce nu vorbeste nimeni despre comportamentul si atitudinea cetateanului-contravenient vis-a-vis de politistul local ? De ce nu a vorbit nimeni cind efectuam patrula spre exemp . la – 20 grade si duceam acasa 800 lei lunar sau in multe cazuri mai putin ? Nu ceea ce a aparut in ultima vreme in presa este imaginea Politiei Locala . Sunt un milion de lucruri bune care s-au intimplat aici . Pacat pentru munca unora care au pus suflet .

  Reply
 4. Da, sunt de acord cu reprterul, nu putem fi de acord cu astfel de practici.
  Dar mai cautati fratilor si la institutii ale Cj,ului, sa vedeti cum angajatii sunt pusi de director sa le lucreze la zidarie, zugraveli, alte corvoade, asta in timpul serviciului, sa ne intelegem.
  Se fac uneori angajari la stat, special pentru ca acel sau acea doamna sa lucreze la sefu, totul e tacit, nimeni nu vorbeste
  vreti sa va spunem ca exista angajatori, mari manageri ce isi pun angajatii la lucru pana la orele 22, 23 sau dupa miezul noptii, si programul lor incepe la 8, pentru ca ei, acei sefi sunt f, ocupati, zile si saptamani nu vin la lucru, dar cand ii apuca harnicia, haotic cum sunt si ei, trebuie lucrat zi si noapte. Cu stres asupra angajatilor, discriminari, batjocura si amenintari.
  ce prezentati voi e un simplu abuz, sunteti naivi, fata de cate se intampla in Brasov, la stat…ca patronul,deh face ce vrea, cica, desi si acolo e o lege si minima omenie.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap