Şofer căutat de poliţiștii brașoveni, după ce a părăsit locul accidentului

Şofer căutat de poliţiștii brașoveni, după ce a părăsit locul accidentului

Un șofer este căutat de polițiștii din Brașov fiind acuzat că a lovit cu mașina o femeie, pe trecerea de pietoni, apoi a părăsit locul accidentului.

Incidentul a avut loc joi, în jurul orei 18.30 în zona Onix, pe Bulevardul Griviței.

Joi, în jurul orei 18.35, o persoană rămasă necunoscută a condus un autoturism pe Bulevardul Griviței, dinspre strada Aurel Vlaicu spre strada 13 Decembrie, iar la o trecere pentru pietoni nu i-ar fi acordat prioritate de trecere unei femei de 28 ani, din județul Bv, angajată regulamentar în traversarea străzii”, a explicat, pentru BrașovTV.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent șef adjunct Gabriela Dinu.

În urma accidentului, femeia a fost rănită și s-a prezentat la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Brașov, pentru îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se fac verificări pentru identificarea autorului. În acest sens, au fost ridicate imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Administratorii grupului de Facebook Info Trafic Brașov au postat imagini de la locul accidentului și solicită sprijinul membrilor grupului, pentru a-l depista pe șofer.

Loading...
  1. […] Știrea inițială: Şofer căutat de poliţiștii brașoveni, după ce a părăsit locul accidentului […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.