Scrisoare deschisă excelenţei sale Dl. primar George Scripcaru

Scrisoare deschisă excelenţei sale Dl. primar George Scripcaru

Subsemnatul Sebastian DAN, domiciliat în Braşov (puteţi afla CNP de la DITL, trăiţi şefu’,  am plătit toate taxele şi impozitele la zi), permiteţi-mi să vă aduc la cunoştinţă o serie de „întâmplări” care fac, sau nu, obiectul unor dosare de cercetare penală.

În virtutea faptului că v-aţi declarat de nenumărate ori un apărător al respectării prevederilor legale, vă solicit public să adoptaţi o poziţie publică faţă de cele semnalate de  portalul de ştiri newsbv.ro referitor la activitatea Poliţiei Locale Braşov.

Vă mai solicit să luați act de faptul că a existat un drept la replică al Poliției Locale Brașov, pe care l-am publicat integral – care a avut ca scop doar denigrarea autorului articolelor, fără a lămuri – de facto – cum a ajuns maşina şefului Poliţiei Locale pe malul lacului de la Căpeni, judeţul Covasna.

Domnule Primar George Scripcaru, sunt convins că Dumneavoastră ştiţi că reprezentanţii Poliţiei Locale ar trebui să fie un partener al comunităţii care finanţează existenţa acestei instituţii. Pe vremuri, îi spunea Poliţia comunitară, acum termenul este de locală. S-a pierdut, d-le primar, esența, nu mai sunt ai comunității…

Vă doriți doar un aparat represiv, prin această Poliție Locală, sau ?

Loading...
 1. Politia locala este un aparat represiv. Este evident ca a fost creata ca unealta de intimidare aflata la dispozitia primariilor. Ei nici pe strada nu stau de vorba cu nimeni au apucaturile si tupeul militiei. O data nu am citit vreun bilant in care sa se evidentieze activitatea de prevenire si sprijin
  acordat cetatenilor. Doar cate amenzi au dat si pe cati i-au legitimat. Amenzi si buletine, amenzi si buletine. Au si de la cine sa se educe, se pare.

  Reply
 2. Ce vrei mai Sebi??!, e un Penal de doi bani acest asa zis primar, un jaf ordinar!
  brasoveni prosti care au continuat sa il voteze, iar el a tras sforile sa ramana , saracul….idiot.

  Reply
 3. Tiri imbecili sunt numărul unu sa critice….

  Reply
 4. Cate zeci de milioane de euro ai furat Scripcarule, impreuna cu inculpata, parca Antonia ? Sa – ti fie rusine !!!

  Reply
 5. Politia locala nu ajuta comunitatea brasoveana. Nu se implica in lucruri care sa ajute cetatenii. Locuiesc in zona Gemenii, si vad urmatoarele: trasnport ilegal de persoane catre Tarlungeni, atmosfera de autogara ieftina langa magazinul Profi si in spatele acestuia, gunoaie aruncate peste tot, se bea bautura la „botul calului” prin statiile de autobuze si in scarile blocurilor din zona, la rampa de gunoi se da foc la gunoi, se arde plastic s.a.m.d. Locuiesc de mult timp si nu am vazut niciodata ca politia locala sa opreasca masina, sa coboare din ea si sa aplice vre-o sanctiune. Pur si simplu trec nepasatori, intorc capul in alta parte si isi vad de plimbare. In concluzie, politia locala nu isi face treaba si vinovat de acest lucru este si Primarul Brasovului.

  Reply
 6. Principala atribuție a poliției locale este de a aduce la îndeplinire Hotărârile Consiliului Local in materie de sancțiuni prevăzute în respectivele Hotărâri .
  Asta este singura justificare pentru care ei funcționează și consumă o grămadă de bani din consiliile locale .
  Felicitări primăriilor care nu au înființat un asemenea serviciu.

  Reply
 7. Politia locala isi cauta locuri retrase de stationare si supraveghere ca sa nu deranjeze sau sa fie deranjati ,mananca un sandwisch beau cafeaua, toate bune si la locul lor,sper sa nu avem pb. cu ei.

  Reply
 8. la fel si in Ghimbav, politia locala= slugile primarului

  Reply
 9. Acum pe bune ati vazut politia nationala in patrula spre exemplu pe str . Republicii ? Nu cred . Cine fluidizeaza teaficul in zona Tractorul ? In pietele Brasov ati vazut politia nationala ? Nu cred . In cartiere cel putin pe timp de zi ati vazut politia nationala ? Mai rarut . Deci ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.