Astăzi, încep meditațiile gratuite, la Limba și Literatura Română, pentru Bacalaureat

Astăzi, încep meditațiile gratuite, la Limba și Literatura Română, pentru Bacalaureat

Așa cum au anunțat profesorii din cadrul Universității „Transilvania” organizează şi anul acesta meditații gratuite pentru elevii care se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat.

Tinerii pot face pregătire la Limba și Literatura Română, Matematică şi Informatică.

Meditațiile la Română, încep astăzi, 23 februarie, cele la matematică vor începe pe 1 martie, iar la Informatică pe 2 martie.

La Română, cursurile vor dura două ore și vor începe la ora 16.00, în corpul T al Universităţii, b-dul Eroilor nr. 25, sala TP4.

La Matematică, meditațiile se vor desfășura în corpul P al Universităţii, str. Iuliu Maniu nr. 50, sala PIII 1, și vor începe în data de 1 martie de la ora 18.00.

Meditațiile la Informatică vor începe în 2 martie, în corpul P al Universităţii, str. Iuliu Maniu nr. 50, sala PIII 1, de la ora 18.00.

Pregătirea, la toate disciplinele, este concepută sub forma unor module interactive, ce vor fi susţinute de profesori din cadrul Universității „Transilvania”.

Elevii interesaţi se pot prezenta direct în amfiteatre, conform calendarului de pregătire.

Programul complet al cursurilor poate fi consultat pentru Limba Română AICI, pentru Matematică AICI, iar pentru Informatică AICI.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via