blog-logo

Plângere penală pentru salopetele de la CFR

Plângere penală pentru salopetele de la CFR

Sucursala Regională CF Brașov a anunțat că a depus plângere penală împotriva societății care a furnizat salopete second-hand ceferiștilor din Sibiu.

„Odată cu furnizarea primului lot de salopete, reprezentanţii locali au întocmit precese-verbale privind calitatea necorespunzătoare a costumelor salopeta (produse uzate şi/sau diferite comparativ cu mostra), iar Sucursala Regională CF Braşov a notificat oficial furnizorul în legătură cu marfa necorespunzătoare livrată şi obligativitatea, conform prevederilor contractuale, de înlocuire a produselor neconforme, în termen de maxim 10 zile de la primirea notificării. Menţionăm faptul că, pentru recuperarea prejudiciului, reprezentanţii SRCF Braşov au blocat garanţia de bună execuţie şi au demarat procedurile legale de stabilire şi recuperare a prejudiciului creat de firma S.C. Hydro Energo Invest SRL, prin formularea şi depunerea unei plângeri penale”, au anunţat oficialii Regionalei CF Brașov.

Alte articole:   SR Brașov, victorie în deplasare, cu CSO Plopeni

„Ţinând cont de condiţiile de muncă de la CFR SA, lucrătorii au nevoie de echipament de protecție. Echipament de protecţie de calitate nu cârpe, nu bocanci care iau apă şi li se dezlipește talpa”, susțin sindicaliștii.

Despre întreg scandalul cu salopetele CITIŢI AICI!

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate