Brașoveanul Stelian Savu -„All we need” în finala selecției naționale Eurovision

Brașoveanul Stelian Savu -„All we need” în finala selecției naționale Eurovision

Juriul a anunţat cei 60 de semifinalişti care vor intra în Selecţia Naţională Eurovision România 2018. După ascultarea celor 72 de melodii validate, juriul a avut dificila sarcină de a alege piesele care vor concura pentru un loc pe scena Eurovision din Lisabona. Printre cei care intră în competiţie este și brașoveanul Stelian Savu, cu piesa „All we need”, pe care o puteți audia mai jos.

Povesteste relatia ta cu muzica

Cant de mic, insa de aproape noua ani lucrez la visul meu zilnic alaturi de Vlad Isac, producatorul meu. Compun, cant, scriu si exprim emotiile mele pe viu in concerte. Am participat in trecut ,fara succes, la competitiile muzicale cele mai populare din Romania, incluzand Vocea Romaniei, X Factor si chiar si Eurovision, de trei ori. Am invatat ca e mai important pentru mine si pentru publicul meu sa ofer autenticitate in ceea ce fac. Asta inseamna sa imi compun eu muzica, sa ma ocup de piese si promovatea lor. Ma concentrez pe proiectul meu muzical, SAVE, pe care l-am lansat alaturi de Cat Music, cea mai mare casa de discuri din Europa de Est. Am lucrat si lucrez cu profesionisti, voci unice si cu rezonanta in industria muzicala din Romania ( Alb Negru, Andrei Stefanescu, Liviu Varciu, Otilia, Julie Mayaya) compunand cantece pentru acestia. Proiectul SAVE este unul ce se doreste mainstream, am lansat videoclipuri pe canalul de YouTube al Cat Music ( 4 milioane abonati, cumuland peste 4 miliarde de vizualizari )

Cine te-a ajutat sa faci muzica?

Vlad Isac – tobosar, pianist, compozitor, producator muzical, brand ambasador pentru tobele Yamaha in Romania si doctorand la Facultatea de Muzica din cadrul  Universitatii Transilvania Brasov – el a vazut talentul meu si m-a asteptat 3 luni in fata studioului dupa ce auzise o inregistrare cu vocea mea. Lucram de aproape nouă ani la proiectul muzical SAVE. Lucrez si cu tatal lui Vlad, Gabriel Isac ( cunoscut dupa numele de Bastanu’ – este basistul si  fondatorul trupelor Conexiuni si Grup ’74). In trupa mea live cant cu Vlad Isac, Gabriel Isac si Robert Watzatka – un chitarist foarte talentat, cu multa experienta si cu un caracter frumos.

Ce mesaje vrei să transmiți prin muzica ta?

Muzica mea este sincera, curata, eleganta si energica. Mesajul pe care il transmit este optimist, de dragoste, fericit si inspirational. Sunt fericit că am ajuns în semifinalele Eurovision România cu piesa «All We Need». Este un single fresh, de dragoste, vesel și energic. Vreau ca lumea să se regăsească și în astfel de povești de iubire.

foto: Paul Petruț

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.