Pregătiri pentru Bacalaureat, la Universitatea Transilvania

Pregătiri pentru Bacalaureat, la Universitatea Transilvania

Universitatea Transilvania din Braşov, prin Facultatea de Litere și Facultatea de Matematică și Informatică, organizează, și în anul universitar 2018-2019, pregătire pentru examenul de Bacalaureat.

Cursurile de pregătire pentru examenul de bacalaureat sunt organizate gratuit la disciplinele Limba și literatura română (în corpul T al universității, b-dul Eroilor nr. 25) și Matematică (în corpul P al universității, str. Iuliu Maniu nr. 50).

Pregătirea este concepută sub forma unor module interactive, ce vor fi susținute de profesori renumiți din universitate, începând din 1.03.2018 la Matematică și din 23.02.2018 la Limba și literatura română. La matematică se vor desfășura cursuri de algebră, de analiză matematică, trigonometrie sau geometrie, iar la română se va pune accent pe formarea şi antrenarea capacității de argumentare pe texte, pe retorică şi comunicare, încercându-se astfel să se răspundă tuturor nelămuririlor elevilor participanți.

Participarea este gratuită şi sunt aşteptați elevi din Braşov, dar şi din zonele limitrofe, care pot să își aleagă modulul la care participă, în funcție de propria opțiune. Elevii se pot prezenta direct în amfiteatre, conform calendarului de pregătire care de mai jos.

Devenit deja o tradiție, programul de pregătire pentru absolvenții de liceu se înscrie în cadrul activităților pe care universitatea dorește să le realizeze în vederea îmbunătățirii rezultatelor obținute la examenul de bacalaureat.

Loading...
  1. Apropo, Rectoratul Universitatii Brasov, cel din poza, a fost in proprietatea „Comunitatii Judetului Brasov” si trecut ILEGAL in cartea funciara la Universitatea Transilvania Bv. Spre stiinta : incompetentilor de la Consiliul Judetean Brasov !!! De asemenea, parcarea auto de la Aula Universitatii Transilvania Bv. a fost trecuta tot ilegal in cartea funciara in favoarea acesteia ! Spre stiinta : incompetentilor de la Primaria Brasov (vezi Cetatea Brasov, pe care a-ti vrut s-o cumparati de la ARO Palace Bv.), iar dupa interventia DNA BV. si datelor de carte funciara simple pe care vi le-am dat) ati castigat-o in proces ! Ori sunteti „prosti si incopententi), ori „mafioti” !!!

    Reply
  2. Si minunatii astia de la fac de mate + litere de unde sunt platiti pt orele astea de meditatii gratuite? Cumva de la inspectoratul scolar=adica de la bugetul local?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via