Lista investițiilor de la Serviciul administrare piețe din Brașov în 2018

Lista investițiilor de la Serviciul administrare piețe din Brașov în 2018

Conform bugetului aprobat pentru 2018, la capitolul venituri la Serviciul public administrare pieţe este prevăzută suma de 7,3 milioane de lei. Aceeaşi sumă ar fi trebuit realizată şi în 2017, însă veniturile au fost de doar 7,109 milioane de lei, din care venituri proprii 7,106 milioane de lei.

Trebuie precizat faptul că la Serviciul administrare pieţe este şi administrarea toaletelor publice.

Structura veniturilor, detaliata, o găsiți pe eKRONomica.ro.

„Pentru acest an, Consiliul Local a prevăzut alocări bugetare pentru îmbunătăţirea condiţiilor din pieţele agroalimentare publice şi toaletelor de pe raza municipiului Braşov. Avem în vedere crearea unor condiții mai bune atât pentru clienți, cât și pentru vânzători”, a declarat pentru newsbv.ro Adrian Oprică, președintele Comisiei de administrație publică locală a Consiliului Local.

Astfel, pentru acest an, municipalitatea va achiziționa și va monta 16 instalații de aer condiționat, 2 vitrine frigorifice pentru brânzeturi, 10 căsuțe din lemn pentru produse artizanale, 5 mașini de numărat bani cu detector de monedă falsă, 12 sisteme de siguranță pentru compartimentele de vânzare din Piața Astra.

Tot în acest an, se vor face expertiza și documentația tehnică pentru modernizarea toaletei publice din Piața Sfatului și studiu de fezabilitate și documentația de execuție pentru amenajarea unei rampe de gunoi în Piața Star.

Conform alocărilor bugetare, Primăria mai are în vedere, în 2018, amenajarea tronsonului 3 în Piața Dacia, reparații capitale la WC-ul public din Piașa Dacia, reparații capitale la iluminatoarele de pe platorul din Piața Astra și reparații capitale în Piața Bartolomeu.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.