Handbal: Trei meciuri, tot atâtea victorii în campionat pentru sportivele ACS Transilvania Braşov!

Handbal: Trei meciuri, tot atâtea  victorii în campionat pentru sportivele ACS Transilvania Braşov!

Echipele de handbal feminin, junioare I si II au trecut acasa de adversarele lor CSS Fagaras si CSS Odorhei in vreme ce  junioarele III s-au impus in deplasare la Fagaras.

 Start excelent de retur pentru handbalistele junioare I, II si III de la Clubul Transilvania Brasov. Echipele antrenate de Mariana Tîrcă si Lena Brebeanu au obtinut victorii pe linie in primele meciuri din returul camionatului national.

Junioarele II au confirmat forma excelenta de la inceputul saptamanii cand au invins echipa Corona Brasov si au trecut joi de jucatoarele din Odorheiul Secuiesc cu 33-24 (19-11). Pentru Transilvania Brasov au inscris Necula Rebeca 13 goluri, Olaru Georgiana 6, Lupascu Diana 5,  Elena Jimbu 3,  Butura Andreea 3 si Petrea Diana, Bujor Andreea si Vieru Sorina cate o reusita.

Succes în sala liceului George Moroianu din Sacele si pentru junioarele I ale Clubului Transilvania Brasov!

Fetele antrenate de Mariana Tîrcă au trecut cu 33-31 (16-14) de handbalistele de la CSS Fagaras, la finalul unui meci in care brasovencele au condus in permanenta pe tabela. Pentru Transilvania Brasov au marcat: Lupascu  Bianca si Caprar Oana cate 7 goluri, Olaru Georgiana 6, Balaceanu Ioana 5, Marin Cristina 4, Bujor Andreea 3. Vieru Sorina încheie lista marcatoarelor cu o reusita.

“ Am inceput returul la junioare  I si II. Avem pana acum trei victorii in trei etape.  Pot pune ca  suntem in grafic si speram sa ne mentimem parcursul. Felicitari fetelor si mult succes in continuare! Urmeaza o saptamana de pauza, pentru convocarile la loturile de junioare, dupa care campionatul se va relua in 24 februarie. Vom fi la fel de motivate si cred intr-un parcurs excelent in continuare”, ne-a declarat antrenoarea loturilor de junioare I si II ale Clubului Transilvania Brasov, Mariana Tîrcă.

Junioarele III de la Transilvania se intorc acasa cu o victorie de la Fagaras

Handbalistele antrenate de Elena Brebeanu au trecut astazi de echipa CSS Fagaras cu scorul de 39-29  (17-16).

A fost un meci greu pentru ca sala de sport a colegiului Doamna Stanca din Fagaras  este una destul de ingusta. A fost o provocare pentru fete, care pana la urma s-au obisnuit cu spatiile si suprafata de joc.  Au jucat toate sportivele din lot,  s -a inchegat un colectiv frumos, iar elevele mele muncesc foarte bine la antrenament. Ni s- a alaturat si Necula Rebeca, o jucatoare de valoare. Daca fetele se vor darui la fel, avem ca obiectiv intrarea in turneul final al campionatului“, a declarat antrenoarea handbalistelor junioare III de la Clubul Transilvania , Lena Brebeanu.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.