Peste 5 milioane lei, în următorii patru ani, pentru locurile de joacă din Brașov

Peste 5 milioane lei, în următorii patru ani, pentru locurile de joacă din Brașov

Firma Clarom Trans se va ocupa, în următorii patru ani, de înreţinerea şi reparaţiile necesare locurilor de joacă din Braşov.

Oferta firmei braşovene a fost singura din cele două care a intrat la evaluarea finală pentru atribuirea contractului-cadru scos la licitaţie de Primăria Braşov.

Iniţial, acest contract a fost evaluat la suma maximă de 7,399 milioane lei fără TVA, oferta pentru care a fost atribuit fiind cu aproape două milioane mai mică, respectiv de 5,563 milioane lei, fără TVA.

Acordul-cadru privind întreţinerea şi repararea locurilor de joacă are o valabilitate de patru ani, iar în fiecare an se vor încheia contracte subsecvente.

Conform contractului, câştigătorul licitaţiei se va ocupa de repararea, recondiţionarea, remontarea şi întreţinerea şi mentenanţa pieselor de mobilier din zonele de joacă şi de agrement, precum şi mentenanţa şi siguranţa în exploatare a tuturor amplasamentelor locurilor de joacă pentru copii şi a tuturor spaţiilor de agrement din municipiul Braşov.

În prezent, în Brașov există 246 de locuri de joacă şi de agrement. Anul acesta, în urma analizării solicitărilor venite din partea asociaţiilor de proprietari, municipalitatea braşoveană ia în calcul creşterea numărului acestora.

Foto: arhiva

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.