Bărbat arestat preventiv pentru tălhărie, după ce a furat o sacoșă cu bunuri

Bărbat arestat preventiv pentru tălhărie, după ce a furat o sacoșă cu bunuri

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost reţinut de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Braşov, luni, după ce a fost identificat drept suspect în cazul unui furt transformat în tâlhărie.

Incidentul s-a petrecut duminică, într-o agenție loto de pe str. Zizinului.

Suspectul a profitat de neatenţia unui client care se fla în agenţia loto şi i-a sustras o plasă în care avea mai multe bunuri și a încercat să fugă.

Păgubitul l-a observat pe cel care i-a luat plasa şi a fugit după el. În momentul în care păgubitul l-a ajuns din urmă, hoţul l-a lovit pe posesorul sacoșei cu pumnul în față, a aruncat punga cu produse și a dispărut.

„Acesta, la data de 04 februarie a.c., în jurul orei 11.30, în timp ce se afla în incinta unei agenții Loto de pe str. Zizinului, din municipiul Brașov, ar fi profitat de neatenția unui client al agenției și ar fi sustras o plasă cu bunuri, lăsată nesupravegheată. Fiind urmărit și interceptat de către persoana vătămată, bărbatul i-ar fi aplicat acesteia o lovitură cu pumnul în zona feței și ar fi abandonat plasa, pentru a-și asigura scăparea”, a explicat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu.

Bărbatul a fost imediat identificat și reținut de polțiștii chemați la locul faptei, care au propus arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, iar măsura a fost aprobată de judecător.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.