Fotbal: ACS Olimpic Cetate Râșnov, în toiul pregătirilor pentru retur

Fotbal: ACS Olimpic Cetate Râșnov, în toiul pregătirilor pentru retur

Pe 15 ianuarie, odată cu reluarea școlii, au revenit la pregătiri și… elevii antrenorului Daniel Bona (foto), la ACS Olimpic Cetate Râșnov, una dintre cele două reprezentante ale județului Brașov în Liga a 3-a.

Pe 23 ianuarie, Levente Mihok și colegii au urmat obișnuita vizită medicală, iar în curând, mai precis în perioada 12-17 februarie, vor efectua cantonamentul de pregătire centralizată. Nu vor pleca prin alte părți, ci își vor stabili cartierul general în localitate, la baza CSȘ Dinamo Râșnov.

În primul meci amical din acest an, trupa din Râșnov a pierdut la limită (1-2), cu Petrolul Ploiești. „Olimpicii” mai au în program două teste la Cheile Grădiștei, cu echipa de ligă secundă CS Afumați (9 februarie) și CSA Steaua București, echipa pregătită de brașoveanul Marius Lăcătuș, apoi cu AS SR Brașov la Tărlungeni (17 februarie) și AFC Hărman (24 februarie).

Care este obiectivul formației de lângă Cetatea Râșnov pentru returul ce va începe pe 3 martie (joc acasă, cu CSM Pașcani), dar și multe alte informații din culisele acesteia, le aflați de AICI.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.