Mariana Tîrcă candidează la funcția de vicepreședinte al Federației Române de Handbal

Mariana Tîrcă candidează la funcția de vicepreședinte al Federației Române de Handbal

14 februarie 2018 este o zi importanta pentru viitorul handbalului românesc: este ziua în care vor avea loc alegeri pentru conducerea FRH.

CS Transilvania Brașov a propus-o pe Mariana Tîrcă pentru funcția de vicepreședinte al Federației Române de Handbal. Mariana Tîrcă, lidera selecțiilor la echipa națională și golghetera României. După o carieră de excepție ca handbalistă, Mariana Tîrcă a început antrenoratul și a activat ca antrenor la Liga Națională, la loturile de junioare și tineret și la echipe de copii.

Astfel, ea cunoaște foarte bine tot ce se întâmplă în handbalul românesc, știe ce funcționează și ce nu, și își dorește un viitor cât mai frumos pentru sportul pe care îl îndrăgește. 

„Simt că pot să ajut mai mult handbalul pentru că experienţa acumulată la toate nivelurile este un atu extrem de important. Știu ce se întâmplă în handbal, știu care sunt problemele și am și soluții pentru unele dintre ele. Îmi doresc să îmbunătăţim puţin handbalul ca viitor, iar aici mă refer la Centrele de Copii şi Juniori, la Şcolile Sportive, la tot ce înseamnă handbal juvenil”, a spus Mariana Tîrcă. 

Mariana Tîrcă își dorește să facă echipă cu Narcisa Lecușanu în fruntea Federației Române de Handbal. 

„Mariana Tîrcă este una dintre cele mai importante figuri din handbalul feminin românesc și considerăm că trebuie să aibă un rol important și în cadrul Federației Române de Handbal. Noi suntem extrem de fericiți că avem o asemenea valoare în cadrul clubului nostru și suntem convinși că experiența ei ne ajută foarte mult din toate punctele de vedere. De aceea Clubul Sportiv Transilvania Brașov a propus-o pe doamna Mariana Tîrcă pentru funcția de vicepreședinte al FRH. O susținem pe Mariana Tîrcă și suntem 100% convinși că va face o treabă excelentă și în cadrul Federației Române de Handbal”, a declarat directorul clubului brașovean, Marius Fetti.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.