Handbal: Tomescu şi-a reziliat contractul cu Corona

Handbal: Tomescu şi-a reziliat contractul cu Corona

Cynthia Tomescu şi-a reziliat marţi, contractul cu clubul Corona Braşov. Preşedintele clubului Corona Braşov, Liviu Dragomir, a declarat că Cynthia Tomescu este singura jucătoare din lot care a venit la club să ceară rezilierea.

„După schimbarea de pe banca tehnică şi după şedinţa din urmă cu aproape două săptămâni, pe care am avut-o cu jucătoarele, doar Cynthia Tomescu a venit să rezilieze contractul. Am discutat cu antrenorii Vasile Curiţeanu şi Dragoş Dobrescu şi în urma acestei discuţii am decis să semnăm rezilirerea. Îi urăm succes Cynthiei mai departe şi îi mulţumim pentru că a făcut parte din clubul nostru”, a spus Liviu Dragomir.

Oficialul Coronei a explicat că nu s-a pus problema ca jucătoarele Camelia Hotea, Laura Popa, Ana Maria Mîrcă şi Cynthia Tomescu să fie date afară din club, ci trimise la echipa a doua.

„Aceasta a fost prima măsură asupra jucătoarelor, de a nu mai face parte din lotul echipei mari, ci de a fi trimise la echipa de divizie, deoarecele randamentul dat de ele nu era pe măsura aşteptărilor. În această vară s-a investit mult în lot, au fost aduse jucătoare cu nume, jucătoare de lot naţional, care trebuie să înţeleagă că şi noi aşteptăm să răspundă, în teren, pe măsura investiţiei şi a cerinţelor de performanţă. La cererea antrenorilor, cele patru jucatoare au revenit in lotul echipei mari, iar singura care şi-a exprimat dorinţa de a pleca a fost Cynthia Tomescu, restul jucand etapa de etapa la echipa de senioare”.

În acest moment, echipa de handbal Corona Braşov ocupă locul 6, cu 21 de puncte iar obiectivul este de calificare în cupele europene la finalul sezonului.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.