Marius Dunca şi-a anunţat demisia: Eu mă retrag. La minister începe să miroasă a pălincă

Marius Dunca şi-a anunţat demisia: Eu mă retrag. La minister începe să miroasă a pălincă

Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, a anunţat, vineri, că demisionează din funcţie, acesta precizând că s-a consultat şi cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

„A fost o experiență frumoasă și, deși am fost acceptat mai greu de lumea sportului, am descoperit o familie minunată, care, deși mai are mult de construit, am încredere că va renaște.
Pentru sportul și tineretul din România îmi doresc ca orgoliile să dispară, să nu se mai facă discriminări, să se redescopere spiritul de fair-play și să se înțeleagă că doar prin unitate și solidaritate putem evolua.
Mulțumesc pentru susținerea președinților de federații și a organizațiilor de tineret! Am reușit să lucrăm frumos împreună și, prin deschidere și colaborare, am găsit soluții pentru problemele fiecăruia.
Voi rămâne alături de sport și tineret din postura de senator, precum și din cea de simplu român!
Cu responsabilitate, prin unitate și determinare, fiecare poate contribui ca sportul să devină prioritate națională și ca tinerii să aibă un viitor aici, acasă!
„, a scris Marius Dunca pe pagna personală de Facebook.

Acesta a declarat că federaţiile sportive i-au cerut să rămână, strângând semnături în acest sens.

Mai mult, un ziar online din Satu Mare – presasm.ro – anunţă că portofoliul va fi preluat de fiica unui om de afaceri din localitate. ”Actuala secretară a Camerei Deputaţilor, sătmăreanca Ioana Bran are şanse uriaşe să devină noul ministru al Tineretului şi Sportului! Tânăra deputată are 31 de ani şi un background impresionant: este fiica cea mică a milionarului din Satu Mare Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, cele care produc pălinca de export Bran.

Ioana Bran a făcut PR pentru palinca produsă de familia sa, declarând că se află la „a 4-a generaţie de “pălincari”, „ca atare este normal ca secretul şi reţeta produselor noastre să se păstreze şi să se transmită din generaţie în generaţie”, menţionează sursa citată.

În urmă cu 2 ani, când Liviu Dragnea a nominalizat-o ca secretară a Camerei Deputaţilor, mass-media a descris-o ”milionara sexy” pe Ioana Bran.

Pe lista PSD s-ar afla şi Gabriela Szabo, actualul director general al CSM Bucureşti.

Loading...
  1. Mai bine a palinca, decat a coruptie. Palinca nu e ilegala, furtul banilor si a patrimoniului public, in schimb, este!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.