Schiorii Coronei încep sezonul competiţiilor

Schiorii Coronei încep sezonul competiţiilor

Schiorii de la Clubul Corona, antrenaţi de Dan Iliescu şi Cristiana Opriş sunt pregătiţi de sezonul competiţional. Luni, copiii de la Corona vor lua startul în prima etapă a Campionatului Naţional, competiţie care se va disputa la Şuior, în Baia Mare.

Tot la începutul săptămânii viitoare, cadeţii pregătiţi de Dan Iliescu se vor deplasa în Slovacia la renumitul concurs Skiinterkriterium, ajuns la ediţia cu numărul 37. „Suntem nerăbdători să participăm din nou la concursuri, după un cantonament de 26 de zile din Austria, pentru care sportivii au sacrificat sărbătorile de iarnă”, a spus Dan Iliescu.

Antrenorul Coronei are aşteptări mari de la perioada următoare, având în vedere că sportivii s-au pregătit excelent în ultima perioadă.

„Venim după o perioadă foarte bună, dar principala mea grijă este să îi menţin pe sportivi la forma fizică pe care am atins-o în Austria. Am avut și trei curse – una de slalom la Klippnitztorl și două de slalom uriaș la Gerlitzen și Turracher Hohe. Sportivii s-au comportat bine, dovedind o formă corespunzătoare și au obținut trei clasări în top 10, iar asta îmi dă speranţe pentru perioada de competiţii care va urma”, a spus Dan Iliescu.

La finalul acestei luni, pe 30 şi 31 ianuarie, schiorii Coronei vor participa la „Cupa 100 ROMÂNIA”, care se va desfăşura în Poiana Braşov. Aceasta este a doua competiţie organizată de clubul Corona în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov, prin care clubul braşovean marchează Centenarul Marii Uniri.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.