Buceschi: „Suntem conştienţi că e şi un meci al orgoliilor”

Buceschi: „Suntem conştienţi că e şi un meci al orgoliilor”

Antrenorul echipei de handbal Corona Braşov, Costică Buceschi a declarat, înaintea partidei cu SCM Craiova, că este convins că meciul de joi, de la ora 18.30 va fi extrem de disputat şi că dincolo de întrecerea handbalistică, partida este şi una a orgoliilor.

„Un meci cu Craiova este dificil în orice condiţii, dar în contextul în care noi venim după o nereuşită etapa trecută, face ca lucrurile să fie şi mai dificile pentru că nu prea avem altă variantă decât să ieşim de pe teren învingători. Ne aşteptăm la un meci foarte greu, un meci al orgoliilor, pentru că ştie toată lumea că la Craiova joacă acum multe jucătoare care au fost la Braşov, plus cei doi antrenori”, a spus Buceschi.

Tehnicianul Coronei a mai spus că în semicantonamentul de la Sfântu Gheorghe a pregătit partida cu Craiova din toate punctele de vedere.

„De la meciul cu Brăila şi până astăzi am pregătit meciul din toate punctele de vedere şi sper ca toate astea să se vadă şi joi, în teren şi să terminăm învingători acest joc. Cred că toată lumea a înţeles importanţa acestei partide şi normal că şi fetele ştiu că nu ne prea putem permite un rezultat negativ. Ele sunt motivate, s-au pregătit bine şi sunt conştinte că ceea ce s-a întâmplat până acum în teren nu e conform cu realitatea, astfel că vor să demonstreze că pot arăta şi altceva în teren. Aşa cum am mai spus, ceea ce s-a întâmplat până acum este o consecinţă a ceea ce nu s-a făcut. Sperăm însă ca de acum înainte lucrurile să stea mai bine pentru noi acum şi să începem să câştigăm….”.

Clubul Corona a început să vândă bilete la sediul clubului Corona Braşov, aflat la etajul I al sălii sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov. Preţul unui bilet este 15 lei la tribuna I şi 10 lei la tribuna II. Partida dintre Corona Braşov şi SCM Craiova se va juca joi, de la ora 18.30, la Braşov.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.