Polo: Victorie importantă pentru Corona Sportul Studenţesc, în faţa CSM Digi Oradea

Polo: Victorie importantă pentru Corona Sportul Studenţesc, în faţa CSM Digi Oradea

Echipa de polo Corona Sportul Studenţesc a câştigat cu 8-7 primul meci din „dubla” pe o joacă în acest weekend în compania formaţiei CSM Digi Oradea. Golurile echipei Corona Sportul Studenţesc au fost marcate de Albu 3, Drăghici 1, Ivovic 1, Creţu 1, Jajcinovic 1.
La finalul partidei, antrenorul Aurelian Georgescu şi-a felicitat jucătorii pentru victorie, dar a spus că îşi doreşte un joc mai bun în partida de sâmbătă.

„Am obţinut o victorie importantă cu Oradea, vreau să felicit băieţii care au luptat până la sfârşit. Chiar dacă am început mai prost, am avut încredere în noi şi la final s-a văzut asta în rezultatul final. Sper ca mâine să începem mult mai bine şi să gestionăm mai bine partida. Orice victorie contează pentru noi, pentru că anul acesta avem obiectiv locul trei, dar dacă reuşim să ajungem mai sus, cu atât mai bine pentru club şi pentru băieţi, mai ales că poziţia a doua în clasament ar face ca în play-off să jucăm mai multe meciuri acasă, iar asta, evident, ne-ar ajuta”, a spus antrenorul Aurelian Georgescu.
Sâmbătă, de la ora 11.00, la bazinul olimpic din Braşov se va disputa al doilea meci. Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate