Un braşovean se dădea pilot şi trăgea ţepe la hoteluri şi pensiuni

Un braşovean se dădea pilot şi trăgea ţepe la hoteluri şi pensiuni

Viaţă de huzur inspirată din filme. Un bărbat din Braşov a îmbrăcat costume asemănătoare celor de pilot, a înfipt o insignă cu un avion în cravată şi a stat pe gratis la mai multe hoteluri din Maramureş.

Se dădea drept comandant la TAROM şi pleca fără să plătească după ce făcea comenzi copioase la room-service. În cele din urmă, hotelierii s-au anunţat unii pe alţii şi au reuşit să îl dea pe mâna poliţiştilor.

Mândru că poartă uniforma de pilot, sigur pe el, un bărbat de 34 ani din Braşov, a mers din hotel în hotel în Baia Mare şi a impresionat multe recepţionere. S-a recomandat copilot la TAROM, s-a cazat în camere luxoase, a comandat de la restaurant şi bar tot ce i-a poftit inima. Scenariul s-a repetat la patru hoteluri din Maramureş.

Vestea despre falsul copilot s-a dus repede printre hotelierii din Baia Mare. Aşa a fost prins când a încercat să repete figura. Poliţiştii ştiu acum că este un impostor.

Acasă, la Braşov, falsul pilot juca alt rol, spun vecinii. Folosea tot o uniformă, asemenea celor purtate de cei care acum îl anchetează pentru înşelăciune. Dacă va fi găsit vinovat pentru înşelăciune riscă să stea după gratii cinci ani, scrie Digi24.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.