Tânăr reținut în cazul unui jaf la o casă de schimb valutar de pe strada Toamnei

Tânăr reținut în cazul unui jaf la o casă de schimb valutar de pe strada Toamnei

Un tânăr de 19 ani din judeţul Braşov a fost identificat şi reţinut de poliţiştii de la investigaţii criminale, miercuri, fiind suspectat că a încercat să jefuiască, în decembrie, o casă de schimb valutar de pe strada Toamnei.

Acesta este suspectat că în dimineața zilei de 14 decembrie 2017, înarmat cu un pistol cu aer comprimat, a intrat în sediul unei case de schimb valutar, ar fi amenințat-o pe angajată și i-ar fi cerut toți banii.

Femeia nu a cedat şi a reuşit să acționeze butonul de panică, iar suspectul a fugit, astfel că nu a fost prins de autorităţi.

Polițiștii au început ancheta, iar în urma cercetărilor efectuate în ultima lună, au reuşit să-l identifice pe individul care ar fi comis tentativa de tâlhărie.

Miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului Acțiuni speciale și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat o percheziţie la locuinţa din Braşov a tânărului şi una în Vrancea, la o femeie de 43 de ani, rudă a suspectului, în scopul identificării acestuia.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Braşov.

Inculpatul este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Foto: arhiva

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.