Prins cu droguri în buzunar la intrarea în Judecătoria Brașov

Prins cu droguri în buzunar la intrarea în Judecătoria Brașov

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, cetățean străin, a fost prins cu droguri în buzunar la intrare în Judecătoria Brașov.

Jandarmii aflați la punctul de control-acces în sediul instanței, și-au dat seama că bărbatul nu este într-o stare bună, astfel că i-au făcut control corporal, iar într-un buzunar de la haină au găsit cannabis.

„Jandarmul aflat în serviciu a executat controlul corporal al persoanei conform procedurilor legale, ocazie cu care asupra persoanei a fost găsită o bilă de staniol care conținea fragmente vegetale de culoare verde oliv, care, din primele verificări, par a fi substanțe interzise. Având în vedere cele constatate au fost întocmite actele premergătoare săvârșirii infracțiunii de deținere substanțe interzise, conform art. 4 alin. 1 din legea 143/2000, ulterior persoana în cauză, fragmentele vegetale de culoare verde oliv și o țigară de tip joint fiind predate autorităților competente pentru continuarea cercetărilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Ciprian Aldea.

Bărbatul a fost dus la sediul DIICOT Brașov, a fost audiat, iar procurorii antidrog au instituit măsura controlului judiciar pentru deținere de droguri în vederea consumului.

Suspectul beneficiază de prezumția de nevinovăție, până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.